• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Myymälän aukioloajat MA - PE klo 12 - 17, kesälauantait 7.8.21 saakka suljettu
  • Tilaa uutiskirje
  • Toimituskulut 6,5€, ILMAINEN toimitus yli 115€ tilauksiin
3kpl jäljellä

Pentagon Kryo Fleece Putkihuivi Woodland

Pentagon Gaiter II Putkihuivi Woodland, metsämaastokuviointi, joustava stretch-rakenne, moneen käyttötapaan venyvää materiaalia, ainakin 12 eri käyttötapaa päähineenä tai huivina, antistaattinen, siirtää kosteutta, valmistaja Pentagon – Kreikka

Markkinoiden parhaimpia putkihuiveja melkein naapurista!

17,00 €

Pentagon Kryo Fleece Putkihuivi Woodland metsämaastokuviointi, joustava stretch-rakenne, kaksipuolinen fleecevuori, moneen käyttötapaan venyvää materiaalia, saumaton putkirakenne, ainakin 12 eri käyttötapaa päähineenä tai huivina, siirtää kosteutta, valmistaja Pentagon – Kreikka

Pentagon Kryo Fleece Putkihuivi Woodland

Näppärä elastinen putkihuivi, jonka voi kääntää mukana tulevien ohjeiden tyylisesti kahdeksitoista eri tyyliseksi päähineeksi, joten mm. balaclava, perinteinen kaulahuivi tai “merirosvohuivi” onnistuvat. Kokoja on vain yksi ja se sopii tai ei sovi kaikille, joskin tähän mennessä on sopinut. Klassinen metsämaastokuviointi tekee tästä putkihuivista erinomaisen valinnan myös metsämiehelle tai vaeltajalle. Kryo on Pentagonin putkihuivivalikoiman “talviversio” eli fleecevuoren vuoksi se lämpimin valinta. Se on samalla täysin saumaton rakenteeltaan, joten et osta putkihuivia, jossa olisi mitään ärsyttäviä ihoa rikkovia vekkejä.

Materiaali

100% polyestermikrokuitua, joka siirtää kosteutta, eikä sido sitä ihoa vasten. Putkihuivi myös kuivaa erittäin nopeasti. Lämmin ja erittäin hienojakoinen fleece-osuus polyesteriä sekin. Huivista on myös kevyempi “kesäversio” ilman fleeceä.

Muuta

Pentagon on tehnyt putkihuivinsa erittäin kevyeksi ja erityisesti rintakehän sekä solisluiden päälle ulottuvaksi. Tämä on aidosti iso plussa, sillä kuumallakin kelillä tuuli saattaa tehdä liikkumisesta epämiellyttävää tai saatat vaikkapa haluta hieman parempaa suojaa hyttysiä vastaan. Oli miten oli tämä putkihuivi ulottuu juuri sen ekstraverran pidemmälle. Fleecevuorinen osuus ja mikrokuituinen kosteuttasiirtävä osuus ovat jänniä ominaisuuksia myös siksi, että voit valita täysin miten huiviasi käytät: voit joko laittaa ohuen kankaan ihoa vasten, jolloin kosteus siirtyy eteenpäin tai sitten pistät lämpimän fleecen iholle ja naamioit huivin maastokuvioinnin alle. Päätit miten vain, Kryo hoitaa homman.

Putkihuiveja löytyy valikoimassamme useissa eri väreissä ja kuvioinneissa!

– Valmistaja Pentagon, Kreikka
– Elastinen putkihuivi joka venyy moneen käyttötarkoitukseen
– Klassinen metsämaastokuviointi
12-in-1 päähine
– Polyestermikrokuitua

Saatat myös pitää...