• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Myymälä avoinna: ma - pe klo 12 - 17, Heinäkuussa 2020 myymälä lauantaisin kiinni
  • Tilaa uutiskirje
New2kpl jäljellä

Pentagon Leonidas Huppari Musta

Pentagon Leonidas Huppari Musta, vetoketjullinen malli, istuva ja ryhdikäs leikkaus, tilavat etutaskut, korkea kaulus, tilava huppu, valmistaja Pentagon – Kreikka

Komea huppari taktisella otteella!

79,00 €

Tyhjennä valinta

Pentagon Leonidas Huppari Musta, vetoketjullinen malli, istuva ja ryhdikäs leikkaus, tilavat etutaskut, korkea kaulus, tilava huppu, valmistaja Pentagon – Kreikka

Pentagon Leonidas Huppari Musta

Kreikan pojilta isketään jälleen komeita varusteita niin arki- kuin vaikkapa eräkäyttöönkin! Tässä miehekkäästi nimetyssä hupparissa on miellyttävän ryhdikäs fiilis ja erittäin mukava polypuuvillakangas. Leonidaksen etumuksessaan kaksi vetoketjullista lämmittelytaskua ja rinnassa kätevä mediatasku. Hihansuut ja vyötärön on vahvistettu leveällä resorilla, joten huppari todella istuu tukevasti päälle ja lämpökin pysyy tarvittaessa sisällä. Sen lisäksi kaulus suojaa viimalta pätevästi ja on siten erinomainen lämpökerrasto takinkin alla.

Materiaali

Valmistettu 75% puuvillasta ja 25% polyesterista, koska joskus pelkkä puuvilla ei vain riitä! Metallivetoketju. Laadukas toteutus alusta loppuun! Helli tätä hupparia, niin se hellii sinua pitkään.

Muuta

Hupparin erityisominaisuuksiin kuuluu korkea kaulus, joka pitää kivasti kaulanseudun lämpimänä. Huppu on tosi tilava, joten isopäisinkin henkilö pääsee nenäänsä myöten suojaan luonnonvoimilta. Muutenkin todella miellyttävä yllä, Agentti nostaa tälle hupparille kaksi peukkua! Dunderdon s18 huppari:a on saatavana lukuisissa eri väreissä: sininen(navy), punainen, vihreä(olive), harmaa (melange grey). Katso kunkin hupparin omalta tuotekortilta tämän hetken saatavuus verkkokaupastamme ja myymälästämme.

Koot

Leonidas ei ole mikään pussittava halpishuppari, vaan nyt on kyse jämäkästi istuvasta vaatteesta. Kokoja saatavana todella poikkeuksellisen hyvin eli M-koosta aina 3XL:ään saakka. Tarkemmat mitat löydät tuotekuvien seasta kokotaulukosta. Nyrkkisääntönä kannattaa ottaa oma koko ja luottaa, että vaate istuu oikein. Kuvien malli 178cm/78kg pitää L-kokoa ja eikös vain istukin napakasti?

– Valmistaja Pentagon, Kreikka
– Ryhdikäs huppari
– Väri Musta
– Korkea kaulus
– Tilava huppu
– 75% puuvillaa, 25% polyesteriä
– Laadukas metallivetoketju

Saatat myös pitää...