• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Myymälä avoinna: ma - pe klo 12 - 17, Heinäkuussa 2020 myymälä lauantaisin kiinni
  • Tilaa uutiskirje
ALE 2kpl jäljellä

Pentagon Mongoose Taktiset Hanskat Harmaa

Pentagon Mongoose Taktiset Hanskat Harmaa, Pentagon Mongoose Gloves, kunnolla käteen istuvat ja suojaavat, hengittävä rakenne kuivaa nopeasti, erinomainen yleishanska, sopivat erinomaisesti myös airsoftiin, valmistaja Pentagon – Kreikka

Uutuushanskat kreikkalaiselta Pentagonilta – tetsaamiseen, pyöräilyyn ja yleiskäyttöön!

35,91 € – 39,90 €

Tyhjennä valinta

Pentagon Mongoose Taktiset Hanskat Harmaa, Pentagon Mongoose Gloves, kunnolla käteen istuvat ja suojaavat, hengittävä rakenne kuivaa nopeasti, erinomainen yleishanska, sopivat erinomaisesti myös airsoftiin, valmistaja Pentagon – Kreikka

Pentagon Mongoose Taktiset Hanskat Harmaa

Nämä taktisetyleishanskat ovat toki pätevät aserymistelyn apuvälineet, mutta soveltuvat aivan yhtä hienosti käyttöön myös taistelukenttien ulkopuolella. Erikoisjoukkojen ja poliisivoimien varusteina kautta maailman tunnetut taktiset hanskat (käytössä mm. Yhdysvaltojen, Saksan ja Ison-Britannian asevoimilla) ovat lyöneet itsensä läpi myös siviilipuolella, sillä ne ovat paitsi kestävät, suojaavat ja mukavat käyttää, myös ulkonäkönsä puolesta erittäin komeita. Pentagonin valikoimasta löytyy hanskat joka lähtöön ja Mongooset ovat siitä mukavammasta päästä. Erityismaininta on pakko antaa sormien liikeratoja myötäileville vekityksillä nivelten kohdalla. Sorminäppäryys säilyy!

Materiaali

Mongooset ovat yhdistelmä hengittävää nylon-kangasta ja kuluvimmista kohdistaan lampaannahkaa, joka kestää ja kestää. Hanskoissa on tarranauhakiristys, joten sopivat ja pysyvät kädessä olivat ranteet minkä malliset tahansa. Materiaalit joustavat aavistuksen, joten hanskat muotoutuvat isompaankin kouraan tai muhkuraistenkin näppien mukaan varsin mallikkaasti.

Koot

Tarkemmat mitat löydät tuotekuvien kaaviosta! Tässä kuitenkin suuntaa-antavat mitat kämmenen leveyden mukaan:

XS – 9 cm
S – 9,5 cm
M – 10 cm
L – 10,5 cm
XL – 11 cm
XXL- 11,5 cm
3XL- 12 cm
4XL- 12,5 cm

Muuta

Kaikki Pentagonin valmistamat taisteluhanskat suojaavat käyttäjänsä käsiä erinomaisesti, kuitenkaan rajoittamatta toimintakykyä. Tämän takia suurimmalla osalla heidän tarjoamistaan varusteista on parhaat mahdolliset sotilassertifikaatit, joten nyt on kyse todella laadukkaasta tavarasta, joka todella suojaa ja kestää kun muut jo pettävät. Hanskojen kämmenpuoli on kokonaan lampaannahkaa ja peukalon vieressä on vahvistettu pehmuste. Vaikka sormien päät on verhottu nahkaan ja tuhtiin kankaaseen, voit vielä melko helposti näppäillä numeroita radioon tai käyttää läppärin näppäimistöä. Älylaitteiden käyttöön hanskat eivät sovellu tuhdin luonteensa vuoksi.

Taktiset taistelukäyttöön suunnitellut Pentagon Storm -käsineet löydät täältä!

– Valmistaja Pentagon, Kreikka
– Taktiset yleishanskat
– Harmaat, valmistajan väri ”Wolf Grey”
– Tarranauhakiristys ranteessa
– Pitävä nahkakämmen
– Kestävät erinomaisesti käyttöä myös rankoissa olosuhteissa

Saatat myös pitää...