• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Myymälä avoinna: ma - pe klo 12 - 17, Heinäkuussa 2020 myymälä lauantaisin kiinni
  • Tilaa uutiskirje
New1kpl jäljellä

Pentagon Vorras Climbing Reisitaskuhousut Musta

Pentagon Vorras Climbing Reisitaskuhousut Musta, joustavat reisitaskulliset kiipeily- ja rapelling-housut, osa Pentagonin Active Outdoor -mallistoa, erittäin laadukkaat, vahvat sekä ilmavat ripstop-materiaalit, taktinen taskusommitelma, monipuolinen rakenne, valmistaja Pentagon – Kreikka

Mahtavan joustavat ja mukavat tekniset reisitaskuhousut – erinomaiset aktiiviseen liikuntaan, veneilyyn ja kiipeilyyn!

129,00 €

Tyhjennä valinta

Pentagon Vorras Climbing Reisitaskuhousut Musta, joustavat reisitaskulliset kiipeily- ja rapelling-housut, osa Pentagonin Active Outdoor -mallistoa, erittäin laadukkaat, vahvat sekä ilmavat ripstop-materiaalit, taktinen taskusommitelma, monipuolinen rakenne, valmistaja Pentagon – Kreikka

Pentagon Vorras Climbing Reisitaskuhousut Musta

Pentagon on kreikkalainen sotilasvarustevalmistaja, joka kehittää sotilasratkaisujen lisäksi armeijahenkistä vaatetta ja varustetta ammattilais- sekä siviilikäyttöön. Nämä viileät ja joustavasta sekä kevyestä ripstopista väsätyt Vorras-reisitaskuhousut on tehty NATO-malliset BDU- eli Battle Dress Uniform -housut alustanaan, mutta erityisesti kiipeilyyn ja suunnitelty venymään vaikeisiin asentoihin. Uuden aktiiviseen ulkoliikuntaan tehdyn mallistonsa julkistamisesta alkaen Pentagon on kehittänyt sotilaslähtöistä vaatetustaan kätevämmäksi ihan siviilikäyttöä ajatellen, eikä ihan kaikkea taistelutantereilta kannata kantaa katuvaatteisiin asti. Vorras-housujen ominaisuudet ovat moderniin tapaan keveydessä ja kestävyydessä, josta saadaan kiittää Pentagonin mahtavaa ripstop-nylonkangasta. Taskujen lukumäärä on isoista BDU 2.0 reisitaskuhousuissa, joten kampetta saa mukaansa todella runsaasti tarpeen niin vaatiessa. Saatavana myös useassa muussa värissä!

Materiaali

Vorrakset valmistetaan erittäin repäisylujasta nylon-ripstopista, jonka ainesosat ovat 88% nylonia ja 12% elastaania. Kankaan sisään on ommeltu kestävä karhulankamainen nylonverkko, joka estää pieniä reikiä repeämästä isommiksi. Lisäksi verkko tukee kangasta muutenkin ja tekee siitä poikkeuksellisen vetolujan, vaikka se onkin erittäin venyvää ja mukautuvaa sorttia. Pese mieluiten max. 30 asteen pesulämpötilassa ja nurinpäin. Älä kuivapese, valkaise tai rumpukuivaa. Ja jos kuitenkin rumpukuivaat, niin tosi alhaisella lämpötilalla ja lyhyen aikaa. Saumat on tikattu varmuuden vuoksi kolmesti jokaisessa kovaan rasitukseen kuuluvassa kohdassa.

Koot

Pentagonin kamppeissa pätee aika pitkälle normaali istuvuus eli kuvienkin mallilla 178cm/76kg on yllään 34″-tuumainen vyötärökoko. 34″-koko on kuulemma mukavan rento yllä, joten jos et halua käyttää housujasi kovin timmeinä, ota perusfarkkukokoasi isommat housut. Vorrakset ovat aika sotilaallisen ryhdikästä sorttia istuvuudeltaan, joten pieni makkaravara laskuihin mukaan!

Muuta

Vorraksessa kaikki taskut ovat vetoketjullisia, lukuunottamatta etutaskuja. Reisitaskuja on kaksi kappaletta molemmin puolin. Reisitaskuista pitää sanoa vielä erikseen huomiona, että ne tikattu vaatteen sivuihin kiinni tavalla, joka siirtää taskut ja siten myös niiden sisältämät tavarat sivuun, kun istut alas vaikka autoosi. Erinomainen juttu, sillä löyhemmin mukana roikkuvat reisitaskut tuppaavat jättämään tavarat päälleistuttaviksi, varsinkin jos pullottavat tavarapaljouttaan. Takamusta ja haarovälin tikkausta on vahvistettu, joten kyykkiminen ja erilaiset luovat asennot sujuvat helposti. Takataskut ovat puolestaan aavistuksen viistossa, jotta käden saa helposti sujautettua sisään. Mikäli tarvitset vyötä, vyötäröltä löydät paksut armeijatason vyölenkit. Ne ovat selkeasti normaalilenkkejä vahvemmat ja takaavat sen, että varusteet pysyvät mukana kovassakin kiireessä.

Mitä jos haluamani koko on loppu?

Löydät ajan tasalla olevan varastotilanteemme tämän tuotesivun kokovalikon alta. Jos jokin koko on päässyt loppumaan, voit tilata sen joko jälkitoimituksena tai liittyä odotuslistalle – lisää vain puuttuva koko ostoskoriin ja jätä sähköpostiosoitteesi täydennysilmoitusta varten.

Tämän linkin takaa löydät Pentagon-mallistomme kokonaisuudessaan!

– Valmistaja Pentagon, Kreikka
– Taktiset reisitaskuhousut kiipeilyotteella
– Mustat
– Pääosin vetoketjulliset taskut
– Avoimet etutaskut poikkeuksena
– Elastiset kiristykset lahkeissa
– Timanttisaumainen haaroväli auttaa liikkuvuudessa
– Elastinen rakenne
– Farkkutyylinen etunappi
– Kestävät materiaalit

Saatat myös pitää...