• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Myymälän aukioloajat MA-PE 12-17, LA 11-14
  • Tilaa uutiskirje
  • Toimituskulut 6,5€, ILMAINEN toimitus yli 115€ tilauksiin
ALE 9kpl jäljellä

Phantom 3-Reikää Kengät Musta

Phantom 3-Reikää Kengät Musta, nahasta valmistettu kävelykenkä, erinomaisen laadukas ja järkevän hintainen, kengässä on teräskärki, nyt super tarjouksessa!

Edullinen Steel Cap kävelykenkä, vahvaa nahkaa!

 

59,90 € – 69,90 €

Tyhjennä valinta

Phantom 3-Reikää Kengät Musta, nahkainen kävelykenkämalli, erinomaisen laadukas, järkevästi hinnoiteltu nahkakenkä, teräskärki, valmistaja Brandit – Saksa

Phantom 3-Reikää Kengät Musta

Phantom 3-Reikää Kengät Musta on loistava kävelykenkä teräskärjellä. Yllätyimme kuinka näinkin halpa nahkakenkä voi olla niin pirun hyvä. Kenkää on myöskin erittäin helppo hoitaa sen värin, materiaalin ja yksinkertaisen ulkoasun ansiosta. Kengän varsiosa on kevyesti pehmustettu, joten se ei pääse hiertämään nilkkaa. Pohjassa näkyvät ruuvit ovat vain ulkonäöllinen seikka, sillä itse pohja on ommeltu ja liimattu kengän runkoon kiinni.

Materiaali

100% aitoa todella tukevaa nahkaa. Tuplatikkaukset kaikissa saumoissa. Pohjassa kunnon pitävä traktori-kuviointi.

Phantom 3-Reikää Kengät Musta kävelykenkää kannattaa hoitaa asianmukaisilla tuotteilla. Hoito pidentää käyttöikää ja parantaa vettähylkivyyttä. Suosittelemme käytettäväksi Hey nahankyllästesuihketta tai haixin hoitavaa kenkälankkia, jota on saatavana mustana tai värittömänä. Hoitotuotteet soveltuvat käytettäväksi kaikkiin nahkatuotteisiin. Tässä nahkakengässä on poikkeuksellisen tukeva nahka, joten ne vaativat hiukan sisäänajoa ennen kuin kengästä tulee jalkaasi muotoutunut.

Muuta

Phantom 3-Reikää Kengät Musta kärki ei pääse koskaan menettämään muotoaan käytössä, siitä pitää huolen kenkään sisään asennettu teräskärki. Kengissä on myös irroitettavat pohjalliset, joten sen voi tulevaisuudessa tarvittaessa vaihtaa/pestä käsin. Suosittelemme tämän kengän kaveriksi Vintage Industriesin mainioita Seyburn Chino Housuja. Tule testaamaan myymäläämme olisiko tämä malli sinulle sopiva. Samalla saat asiakaspalvelua ja näet koko kenkävalikoimamme.

Koot

Tätä kenkä mallia on saatavana vain mustassa värissä ja kokoja on runsaasti: 38 -47.

Jos tuote on loppunut..

Jos jokin haluamasi koko on loppunut, voit joko jälkitilata sen tai sitten lisää haluamasi koko odotuslistalle (muista lisätä oikea sähköpostiosoite). Näin saat automaattisesti ilmoituksen sähköpostiisi, kunhan maiharit ovat saapuneet varastoomme/myymäläämme. Tämän jälkeen teet tilauksen nopeasti, jolloin varmasti myös saat haluamasi kengät!

Ote asiakaspalautteesta: “Kiitos nopeasta toimituksesta! Kengät ovat aivan mahtavat, hyvän näköiset ja käsittämättömän maahanliimaavan tukevat. Terveisin Jan”.

Osta tästä hyvä kenkälankki uusille Phantomeillesi!

– Valmistaja Brandit, Saksa
– Valmistettu todella tukevasta nahasta
– Piilotettu teräskärki nahkakengän päässä
– Tuplasaumat
– Pitävä, syvä pohjauritus
– Arkeen tai juhlaan ja miksei myös töihin

 

 

Saatat myös pitää...