facebook_pixel
Toimitus 2-5 pv | Ilmainen vaihto- ja palautusoikeus 14 päivää | Myymälä auki ma, ke-pe 12-17, la 10-14 |
  • Löydät meidät myös Facebookista ja Instagramista

  • Nyt kaikki yli 150€ tilaukset ilmaiseksi postiin tai automaattiin

  • Arvostele ostamasi tuote, parhaat palkitaan lahjakorteilla.

ALENNUKSESSA
17 %
Säästä 57,00 €
ALENNUKSESSA
17 %
Säästä 57,00 €
ALENNUKSESSA
17 %
Säästä 57,00 €
ALENNUKSESSA
17 %
Jopa 57,00 €

Pilottikypärä US HGU 33

335,00  278,00 

0 out of 5

Pilottikypärä US HGU 33-mallinen keräilykypärä, valkoinen, visiiri, säätöremmit ja verkko, kiinnikkeet happinaamaria varten

Poista

Kuvaus

Pilottikypärä US HGU 33 -mallinen keräilykypärä, valkoinen, visiiri, säätöremmit ja verkko, kiinnikkeet happinaamaria varten


Pilottikypärä US HGU 33

Pilottikypärä US HGU 33 on erittäin korkealaatuinen versio amerikkalaisten 1960-70 -lukujen Pilot helmet US HGU 33-35 pilottikypäristä, joita käytettiin mm. operaatioissa Vietnamin sodan aikaan ja pitkälle 1990 -luvulle asti, kunnes kypäriä uudistettiin kertaheitolla moderneimmiksi. Eli HGU-33:n tapauksessa hieman vanhemmasta kypärämallista on jo kyse, mutta se ei muuta sitä tosiasiaa, että kypärä on melkoisen päheä laite vielä nykyäänkin. Oiva apuväline ravintolailtoihin ja nk. ”pilkkimisestä” aiheutuviin otsanahan kulumisvammoihin.

Materiaali

Valmistettu todella laadukkaasti esikuviaan kunnioittaen, jokaista yksityiskohtaa myöten uuden kypärän veroinen. Tosin emme suosittele, että kypärää käytetään lento- tahi muussa liikenteessä suojautumiskäyttöön, sillä se ei tarjoa niin sanotusti modernia suojaa iskuilta.

Muuta

Kypärässä on liikkuva ja paikalleen lukittava häikäisysuoja, kiristysremmit leuan alla ja pääkopan sisällä. Lisäksi kypärän sivuilla on kiinnityskohdat happinaamarille. Laite on kaikinpuolin hieno ja sopii keräilijän kuin keräilijän hyllyyn paraatipaikalle tai miksei muuhunkin mukavaan toimintaa. Suosittelemme tämän kypärän kaveriksi aitoa Alpha CWU-45 pilottitakkia.

-HGU 33 –hävittäjälentäjän kypärä
-Valkoinen
-Runsaat säätövarat
-Liikkuva häikäisysuoja
-Laadukas keräilykypärä
-Runsaasti yksityiskohtia

Tutustu myös Lentäkänlaseihin kromi värityksellä tästä!

Lisätiedot

Koko

S, L, XL

Arviot

Ei yhtään arviota vielä!

Arvioi ensimmäisenä tätä

*

TOIMITUS

Tilaukset toimitetaan pääsääntöisesti saman päivän aikana Itellan jaettavaksi, kunhan tilaus on tehty arkena ennen klo. 16.00. Pääsääntöisesti kaikki toimitukset ovat perillä 2-5 arkipäivän kulueassa tilauksesta.

VAIHTO JA PALAUTUS

Jos koko ei ollutkaan sopiva tai tuote ei ollut odotusten mukainen, on asiakkaillamme 14 päivää aikaa vaihtaa tai palauttaa tilattu tuote. Vaihtoon oikeuttava aika alkaa aina tilauksen vastaanottamisesta.

Tätä katsoneet ovat kiinnostuneet myös näistä