• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Avoinna: ma, ke-pe 12-17, la 10-14
ALE Varasto loppu

Pilottikypärä US HGU 33

Pilottikypärä US HGU 33-mallinen keräilykypärä, valkoinen, visiiri, säätöremmit ja verkko, kiinnikkeet happinaamaria varten

335,00 € 278,00 €

Tyhjennä valinta

Pilottikypärä US HGU 33 -mallinen keräilykypärä, valkoinen, visiiri, säätöremmit ja verkko, kiinnikkeet happinaamaria varten


Pilottikypärä US HGU 33

Pilottikypärä US HGU 33 on erittäin korkealaatuinen versio amerikkalaisten 1960-70 -lukujen Pilot helmet US HGU 33-35 pilottikypäristä, joita käytettiin mm. operaatioissa Vietnamin sodan aikaan ja pitkälle 1990 -luvulle asti, kunnes kypäriä uudistettiin kertaheitolla moderneimmiksi. Eli HGU-33:n tapauksessa hieman vanhemmasta kypärämallista on jo kyse, mutta se ei muuta sitä tosiasiaa, että kypärä on melkoisen päheä laite vielä nykyäänkin. Oiva apuväline ravintolailtoihin ja nk. ”pilkkimisestä” aiheutuviin otsanahan kulumisvammoihin.

Materiaali

Valmistettu todella laadukkaasti esikuviaan kunnioittaen, jokaista yksityiskohtaa myöten uuden kypärän veroinen. Tosin emme suosittele, että kypärää käytetään lento- tahi muussa liikenteessä suojautumiskäyttöön, sillä se ei tarjoa niin sanotusti modernia suojaa iskuilta.

Muuta

Kypärässä on liikkuva ja paikalleen lukittava häikäisysuoja, kiristysremmit leuan alla ja pääkopan sisällä. Lisäksi kypärän sivuilla on kiinnityskohdat happinaamarille. Laite on kaikinpuolin hieno ja sopii keräilijän kuin keräilijän hyllyyn paraatipaikalle tai miksei muuhunkin mukavaan toimintaa. Suosittelemme tämän kypärän kaveriksi aitoa Alpha CWU-45 pilottitakkia.

-HGU 33 –hävittäjälentäjän kypärä
-Valkoinen
-Runsaat säätövarat
-Liikkuva häikäisysuoja
-Laadukas keräilykypärä
-Runsaasti yksityiskohtia

Tutustu myös Lentäkänlaseihin kromi värityksellä tästä!

Saatat myös pitää...

Tilaa uusin Uutiskirjeemme

-8%

seuraavasta tilauksesta kun liityt!

Liittymällä hyväksyt ehdot!