• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Avoinna: ma 12-17, ti 13-17, ke-pe 12-17, la 10-14
1kpl jäljellä

Poolopaita Villainen Talviversio Tummansininen

Poolopaita Villainen Talviversio Tummansininen, tuttu korkeakauluksinen poolopaita/villapaita, sotilastyylin vetoketjullinen malli, 100% lampaanvillaa, paksumpi kuin perusarmeijamalli, valmistaja Fostex

Se tuttu inttityylin poolopaita/villapaita nyt tuhtina talviversiona!

118,00 €

Tyhjennä valinta

Poolopaita Villainen Talviversio Tummansininen, tuttu korkeakauluksinen poolopaita, sotilastyylin vetoketjullinen malli, 100% lampaanvillaa, paksumpi kuin perusarmeijamalli, valmistaja Fostex

Poolopaita Villainen Talviversio Tummansininen

Armeijatyylinen poolopaita on klassikkovaate ihan syystä. Ei mitään turhia härpäkkeitä, yksinkertainen rakenne ja laadukkaat materiaalit takaavat kestävän vaatteen, joka pysyy mukana matkassa vuosia ja vuosikymmeniä. Astetta lämpimämpiä pooloja on meiltä usein kyselty ja nyt niitä vihdoin löytyi, vieläpä täysvillaisena ja siten luontaisesti lämpiminä versioina. Paita on tuhti, mutta silti perusvillapaitaa ohuempi, eikä hiosti ihan niin pirusti, varsinkin kun korkean ja lämpimän kauluksen saa taiteltua siististi auki, mikäli tulee oikeasti kuuma.

Jos kaipaat sitä perusmallista venyvää, ohutta ja armeijatyylistä pooloa, niin meiltä löytyy erittäin pätevä Suomen Merivoimien M91-poolo suoraan hyllystä!

Materiaali

100% lampaanvillaa. Metallivetoketju.

Muuta

Mitoitus on hiukan hankala, sillä nyt pitää miettiä haluatko poolon verhoavan ruhosi kuin lihaksikkaan atleetin vai tykkäätkö löysemmästä poolosta. Emme tuomitse. Jos haluat kuvan mallin tavoin istuvaa.. istuvuutta, ota normaalikokosi. 178cm/75kg mallimme käyttää kuvissa M-kokoa. Jos olit aitojen armeijavarustein perässä liikkeellä, niin täältä löydät muut valikoimamme Suomen asevoimien varusteet!

– Valmistaja Fostex
Poolopaita, korkealla kauluksella
– Paksu talviversio
– Todella tummansininen
– Venyvä
– Vetoketjullinen kaulus

Saatat myös pitää...