• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Avoinna: ma, ke-pe 12-17, la 10-14
Varasto loppu

Proelia Dyneema Viiltosuojahanskat

Proelia Dyneema Viiltosuojahanskat, mustaa nahkaa, ei pistosuojausta, napillinen kiristysremmi, dyneemavuori, valmistaja Proelia – Sweden

49,99 €

Tyhjennä valinta

Proelia Dyneema Viiltosuojahanskat, mustaa nahkaa, ei pistosuojausta, napillinen kiristysremmi, dyneemavuori, valmistaja Proelia Sweden

Proelia Dyneema Viiltosuojahanskat

Perinteisiltä nahkahanskoilta näyttävät Proelia Dyneema Viiltosuojahanskat ovat pirun näppärät tilanteisiin, joissa pitää käsitellä terää, mutta se perusmallinen suojahanska on liian korski. Nahka antaa toki myös lämmöneristystä yhtälöön, joten ihan kylmissään ei tarvitse olla, kuten pelkästä suojamateriaalista tehdyissä hanskoissa.

Materiaali

Ulkokuori nahkaa, sisävuori dyneemaa. Dyneemavuori antaa erinomaisen luokan 5 viiltosuojan, mutta sen vahvuuksiin ei kuulu raskaampien materiaalien pistosuoja. Neulat ja terävät naulat eivät siis välttämättä pysähdy hanskaan, eikä Proelia anna sille edes alimman tason pistosuojastandardia.

Muuta

Hankojen napillinen kiristysremmi on kätevä talvella, kun yrität sulloa hanskoja hihan sisälle lämpimään. Hanskojen koot ovat normaaleja, joten ota sama koko jota normaalisti käytät. Jos kuitenkin suunnittelet lämpöhanskan tai puuvillahanskat pukemista suojahanskojen alle, ota heti kättelyssä kokoa isommat hanskat.

– Valmistaja Proelia Sweden
– Dyneemavuorattu viiltosuojahanskamalli
– Ulkokuori mustaa nahkaa
– Napillinen kiristysremmi
– EI PISTOSUOJAA!

Tilaa uusin Uutiskirjeemme

-8%

seuraavasta tilauksesta kun liityt!

Liittymällä hyväksyt ehdot!