facebook_pixel
Toimitus 2-5 pv | Ilmainen vaihto- ja palautusoikeus 14 päivää | Myymälä auki ma, ke-pe 12-17, la 10-14 |
  • Löydät meidät myös Facebookista ja Instagramista

  • Nyt kaikki yli 150€ tilaukset ilmaiseksi postiin tai automaattiin

  • Arvostele ostamasi tuote, parhaat palkitaan lahjakorteilla.

Proelia Dyneema Viiltosuojahanskat

49,99 

0 out of 5

Proelia Dyneema Viiltosuojahanskat, mustaa nahkaa, ei pistosuojausta, napillinen kiristysremmi, dyneemavuori, valmistaja Proelia – Sweden

Poista

Kuvaus

Proelia Dyneema Viiltosuojahanskat, mustaa nahkaa, ei pistosuojausta, napillinen kiristysremmi, dyneemavuori, valmistaja Proelia Sweden

Proelia Dyneema Viiltosuojahanskat

Perinteisiltä nahkahanskoilta näyttävät Proelia Dyneema Viiltosuojahanskat ovat pirun näppärät tilanteisiin, joissa pitää käsitellä terää, mutta se perusmallinen suojahanska on liian korski. Nahka antaa toki myös lämmöneristystä yhtälöön, joten ihan kylmissään ei tarvitse olla, kuten pelkästä suojamateriaalista tehdyissä hanskoissa.

Materiaali

Ulkokuori nahkaa, sisävuori dyneemaa. Dyneemavuori antaa erinomaisen luokan 5 viiltosuojan, mutta sen vahvuuksiin ei kuulu raskaampien materiaalien pistosuoja. Neulat ja terävät naulat eivät siis välttämättä pysähdy hanskaan, eikä Proelia anna sille edes alimman tason pistosuojastandardia.

Muuta

Hankojen napillinen kiristysremmi on kätevä talvella, kun yrität sulloa hanskoja hihan sisälle lämpimään. Hanskojen koot ovat normaaleja, joten ota sama koko jota normaalisti käytät. Jos kuitenkin suunnittelet lämpöhanskan tai puuvillahanskat pukemista suojahanskojen alle, ota heti kättelyssä kokoa isommat hanskat.

– Valmistaja Proelia Sweden
– Dyneemavuorattu viiltosuojahanskamalli
– Ulkokuori mustaa nahkaa
– Napillinen kiristysremmi
– EI PISTOSUOJAA!

Lisätiedot

Koko

M, L, XL

Arviot

Ei yhtään arviota vielä!

Arvioi ensimmäisenä tätä

*

TOIMITUS

Tilaukset toimitetaan pääsääntöisesti saman päivän aikana Itellan jaettavaksi, kunhan tilaus on tehty arkena ennen klo. 16.00. Pääsääntöisesti kaikki toimitukset ovat perillä 2-5 arkipäivän kulueassa tilauksesta.

VAIHTO JA PALAUTUS

Jos koko ei ollutkaan sopiva tai tuote ei ollut odotusten mukainen, on asiakkaillamme 14 päivää aikaa vaihtaa tai palauttaa tilattu tuote. Vaihtoon oikeuttava aika alkaa aina tilauksen vastaanottamisesta.