• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Myymälän aukioloajat MA-PE 12-17, LA 11-14
  • Tilaa uutiskirje
  • Toimituskulut 5,9€, ILMAINEN toimitus yli 115€ tilauksiin
ALE 1kpl jäljellä

Proelia PRO M90 Maastohousut Woodland

Proelia PRO-M90 Maastohousut Woodland, 40% puuvilla/ 60% polyester, ruotsalaiset armeijahousut, moderni Ruotsin armeijan  maastokuvio, valmistaja Proelia Sweden

75,00 € – 95,00 €

Tyhjennä valinta

Proelia PRO M90 Maastohousut Woodland, 40% puuvilla/ 60% polyester, ruotsalaiset armeijahousut, moderni maastokuvio, valmistaja Proelia Sweden

Proelia PRO M90 Maastohousut Woodland

Ruotsalaisen sotaväen tämänhetkisessä käytössä oleva metsämaastokuvioitu palvelushousumalli, joka on karkeasti ilmaistuna modernimpi versio perinteisestä metsämaastokuvioiduista inttipöksyistä. Svenssonit ovat kerrankin panostaneet housujen ominaisuuksiin ja laatukin on aikalailla parasta mahdollista.. Materiaalin repäisylujuus on korkealla tasolla, mutta toki siitä pistimet sun muut terävät esineet menevät läpi jos kunnolla yrittää! Tiivis kangas helpottaa lisäksi paikkaamista huomattavasti! PRO-M90 on myös yksi monikäyttöisimmistä talvikäyttöön soveltuvista reisareista, joita Agentissa on koskaan myyty.

Materiaali

Nämä housut on valmistettu 40% puuvillasta / 60% polyesteristä.

Muuta

Kaikesta uudesta huolimatta, näissä housuissa pätee perinteinen BDU-housumalli, joten niistä löytyy samat taskut kuin armeijakäytön reisitaskuhousuissa normaalistikin. Taskutilasta huolehtii perinteiset etu-, taka- ja elastisella kiristyksellä varustetut reisitaskut, jotka suljetaan suljetaan napeilla. Myös lahkeensuissa on kiristysremmit. Huom! Housujen korkea vyötärönkorkeus selittyy sillä, että niitä on perinteisinä armeijahousuina pidetty ryhdikkäästi.

Proelia PRO-M90 Housujen koot:

Tässä housumallissa on ruotsalaiseen tyyliin mietitty koot melkein filosofialla “kypärä päähän matkalla ulos”. Eli kaikki on jo valmiiksi merkitty. Housuja valitessa, huomioi ensimmäisen numeron mukaan oma pituutesi ja sitten jälkimmäiset luvun mukaan painosi.

– Valmistaja Proelia Sweden, Ruotsi
– PRO-M90 maastohousut
– Moderni metsämaastokuvio
– 40% puuvilla/ 60% polyester
– Kestävä kangas
– Kevyet
– Vetoketjulliset lumilahkeet
Laaja valikoima taskuja

Saatat myös pitää...

Tietosuoja-asetusten hallintakeskus