facebook_pixel
Toimitus 2-5 pv | Ilmainen vaihto- ja palautusoikeus 14 päivää | Myymälä auki ma, ke-pe 12-17, la 10-14 |
  • Löydät meidät myös Facebookista ja Instagramista

  • Nyt kaikki yli 150€ tilaukset ilmaiseksi postiin tai automaattiin

  • Arvostele ostamasi tuote, parhaat palkitaan lahjakorteilla.

Proelia PRO M90 Maastohousut Woodland

98,00 

0 / 5

Proelia PRO-M90 Maastohousut Woodland, 40% puuvilla/ 60% polyester, ruotsalaiset armeijahousut, moderni maastokuvio, valmistaja Proelia Sweden

Poista

Kuvaus

Proelia PRO M90 Maastohousut Woodland, 40% puuvilla/ 60% polyester, ruotsalaiset armeijahousut, moderni maastokuvio, valmistaja Proelia Sweden

Proelia PRO M90 Maastohousut Woodland

Ruotsalaisen sotaväen tämänhetkisessä käytössä oleva metsämaastokuvioitu palvelushousumalli, joka on karkeasti ilmaistuna modernimpi versio perinteisestä metsämaastokuvioiduista inttipöksyistä. Svenssonit ovat kerrankin panostaneet housujen ominaisuuksiin ja laatukin on aikalailla parasta mahdollista.. Materiaalin repäisylujuus on korkealla tasolla, mutta toki siitä pistimet sun muut terävät esineet menevät läpi jos kunnolla yrittää! Tiivis kangas helpottaa lisäksi paikkaamista huomattavasti! PRO-M90 on myös yksi monikäyttöisimmistä talvikäyttöön soveltuvista reisareista, joita Agentissa on koskaan myyty.

Materiaali

Nämä housut on valmistettu 40% puuvillasta / 60% polyesteristä.

Muuta

Kaikesta uudesta huolimatta, näissä housuissa pätee perinteinen BDU-housumalli, joten niistä löytyy samat taskut kuin armeijakäytön reisitaskuhousuissa normaalistikin. Taskutilasta huolehtii perinteiset etu-, taka- ja elastisella kiristyksellä varustetut reisitaskut, jotka suljetaan suljetaan napeilla. Myös lahkeensuissa on kiristysremmit. Huom! Housujen korkea vyötärönkorkeus selittyy sillä, että niitä on perinteisinä armeijahousuina pidetty ryhdikkäästi.

Proelia PRO-M90 Housujen koot:

Tässä housumallissa on ruotsalaiseen tyyliin mietitty koot melkein filosofialla ”kypärä päähän matkalla ulos”. Eli kaikki on jo valmiiksi merkitty. Housuja valitessa, huomioi ensimmäisen numeron mukaan oma pituutesi ja sitten jälkimmäiset luvun mukaan painosi.

– Valmistaja Proelia Sweden, Ruotsi
– PRO-M90 maastohousut
– Moderni metsämaastokuvio
– 40% puuvilla/ 60% polyester
– Kestävä kangas
– Kevyet
– Vetoketjulliset lumilahkeet
– Laaja valikoima taskuja

Lisätiedot

Koko

170/75, 180/75

Arviot

Ei yhtään arviota vielä!

Arvioi ensimmäisenä tätä

*

TOIMITUS

Tilaukset toimitetaan pääsääntöisesti saman päivän aikana Itellan jaettavaksi, kunhan tilaus on tehty arkena ennen klo. 16.00. Pääsääntöisesti kaikki toimitukset ovat perillä 2-5 arkipäivän kulueassa tilauksesta.

VAIHTO JA PALAUTUS

Jos koko ei ollutkaan sopiva tai tuote ei ollut odotusten mukainen, on asiakkaillamme 14 päivää aikaa vaihtaa tai palauttaa tilattu tuote. Vaihtoon oikeuttava aika alkaa aina tilauksen vastaanottamisesta.

Tätä katsoneet ovat kiinnostuneet myös näistä