• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Avoinna: ma, ke-pe 12-17, la 10-14
Varasto loppu

Propper A-TACS FG Maastopuku

Propper A-TACS FG Maastopuku, viimeisintä huutoa armeijakuoseissa, vuodesta 1967 Yhdysvaltojen armeijalle varusteita toimittaneena ja yhtenä sen suurimmista alihankkijoista Propper International on yksi alansa päälliköistä, ehdottomasti paras tällä hetkellä tarjolla oleva maastopuku

199,00 €

Tyhjennä valinta
Avainsanat: , , Brand:

Propper A-TACS FG Maastopuku, viimeisintä huutoa armeijakuoseissa, vuodesta 1967 Yhdysvaltojen armeijalle varusteita toimittaneena ja yhtenä sen suurimmista alihankkijoista Propper International on yksi alansa päälliköistä, ehdottomasti paras tällä hetkellä tarjolla oleva maastopuku

Propper A-TACS FG Maastopuku

A-TACS naamiointiteknologia on viimeisintä huutoa sotavoimien keskuudessa. Tämä maastokuvioinnin uusin evoluutio siirtyy pois kulmikkaista digitaalisista naamiokuvioista ja ammentaa orgaanisemmista pehmeistä muodoista, jotka sulautuvat entistä tehokkaammin liikkuvaan sekä staattiseen taustaan. Suurempi variaatio kuvioinnissa mahdollistaa kankaan käytön useammassa eri maastotyypissä kuin aiemmin tarjolla olleet ratkaisut. Jo hetken näitä releitä koeteltuaan voi todeta, että laatu on tämän maastopuvun kohdalla todella korkealla tasolla.

Materiaali

Korkeimpien laatuvaatimusten mukaan valmistetut A-TACS -maastopuvut on ommeltu kasaan 65/35 polyesterpuuvillaripstop -kankaasta. Täyttää saumojen pidon ja kankaan kestävyyden osalta Yhdysvaltojen armeijan FQ/PD 04-04A -laatustandardin.

A-TACS FG

Tämä kirjainsarja merkitsee Yhdysvaltojen armeijan uusinta käytössä olevaa maastokuviointia, joka rikkoo muodon ja naamioni käyttäjänsä ennennäkemättömän hyvin erityisesti vaihtelevan metsäisessä, vehreässä ja epätasaisen valoisassa/varjoisassa maastossa. Lisäinfoa tästä innovatiivisesta uudesta maastokuviosta löytyy täältä: http://www.a-tacs.com/about/

Muuta

A-TACS maastovermeet on todella tehty taisteluolosuhteisiin kestämään sekä suojaamaan ja se todella näkyy kestävyyden lisäksi myös käytännöllisyydessä: Sekä takissa että housuissa on runsaasti säilytystilaa ja niihin littyviä käytännöllisiä ominaisuuksia, joten voit olla varma tavaroiden olevan hektisemmässäkin ulkoilutoiminnassa paitsi turvallisesti mukana, myös puhtaina ja ehjinä. Kaiken kruunaa mukavan kevyt tuntuma päällä ja miellyttävä sekä käytännöllinen leikkaus.

Housujen varustus on seuraavanlainen
:

*Perinteisen sotilasreisitaskuhousun layoutin mukaisesti A-TACS -housuissa on avonaiset etutaskut, tuplaläpälliset takataskut ja reisitaskut, joissa jälkimmäisissä on vielä kuminauhakiristys.
*Molemmissa lahkeissa polvien alapuolella on pienet tarranauhoin suljettavat taskut , joissa on vahvennetut vedenpoistoaukot.
*Housut suljetaan napein, vyötäröllä on tilaa sille leveämmälekin vyölle ja vielä löytyy kiristysnauhat sekä vyötäröllä että lahkeensuissa.
*Polvien ja takaliston seudulle on asennettu tuplakangas antamaan lisäsuojaa.
*Lisäksi polvien kohdalla on tarranauhoin suljettava taskut, johon voi sujauttaa vielä hieman lisäsuojausta kuten solumuovia.

Takin rinnassa on amerikkalaiseen malliin molemmilla puolilla tarranauhakiinnityspaikat arvomerkeille sun muille härpäkkeille. Lisäksi:

*Yleisilmeeltään sopivan lyhythelmainen, todella mukava ja lämpimiin olosuhteisiin/kesäkeleihin suunniteltu kevyt takki.
*Molemmissa hihoissa isot tarranauhalla suljettavat taskut, jotka on päällystetty arvomerkkien sun muiden kiinnitystä varten tarranauhalla. Nämä yllättävän tilavat, vedenpoistoaukolla varustetut taskut ovat erityisen käteväksi havaittu säilytystila kun taisteluliivit, sirpaleliivit sun muut suojavermeet ovat ihmislapsella päällänsä.
*Hihoissa tarranauhakiristys.
*Vasemmassa hihassa on osio pieniä kynätaskuja.
*Molemmat kyynärpäät on suojattu tuplakankaalla ja kerrosten muodostamaan tarranauhakiinnitettyyn taskuun saa sisälle kyynärsuojukset.
*Viistoitetut tarranauhalla suljettavat rintataskut.
*Kauluksen saa nostettua ylös tai taitettua alas sään salliessa.
*Takin leikkaus ja laskostus ei haittaa ylävartalon liikeratoja, vaan mahdollistaa kaikenlaisen toiminnan ja akrobaattiset temput kiihkeänkin toiminnan keskellä.
*Takki suljetaan vetoketjulla, joka puolestaan suljetaan tarranauhallisen läpän alle.

Koot:

Housujen kirjainkoko – Tuumakoko – Senttikoko (vyötärö/lahje)

M    –  34″32″   –    V86L82cm
L     –  38″32″   –    V96L82cm
XL   –  43″32″   –    V110L82cm
2XL –  47″32″   –    V118L82cm

Huomioikaa, että vyötäröllä on noin 10-15cm kiristysvara sisäisellä kuminauhalla.

Takkien rinnanympärys kirjainkoko – Senttikoko (kainalosta kainaloon)

M   –  122cm
L    –  130cm
XL  –  142cm
2XL –  150cm

Kuvissa malli (185 cm – 100kg), joka vapaasta tahdostaan käyttää vyötäron 36″ housuja ja XL -koon paitoja – Havaitsi sopivimmaksi L-koon housut ja takin. Jalassa Haixin P9 Desertit.

-Propper A-TACS FG Maastopuku
-Modernein maastopukustandardi
-Pyöreän orgaaninen ja monipuolinen maastokuviointi
-Todella paljon taskutilaa yhdistettynä kätevään ja vaivattomaan pääsyyn taskuihin.
-Todella mukava, kevyt ja kotoisa puku
-Laajasti operatiivisessa käytössä mm. suurimmalla osalla Yhdysvaltojen asevoimia

Lisätietoja A-TACSista Propperin omilta interwebsivuilta: A-Tacs


Saatat myös pitää...

Tietosuoja-asetusten hallintakeskus

Tilaa uusin Uutiskirjeemme

-8%

seuraavasta tilauksesta kun liityt!

Liittymällä hyväksyt ehdot!