facebook_pixel
Toimitus 2-5 pv | Ilmainen vaihto- ja palautusoikeus 14 päivää | Myymälä auki ma, ke-pe 12-17, la 10-14 |
  • Löydät meidät myös Facebookista ja Instagramista

  • Nyt kaikki yli 150€ tilaukset ilmaiseksi postiin tai automaattiin

  • Arvostele ostamasi tuote, parhaat palkitaan lahjakorteilla.

Propper A-TACS FGcamo BDU Kenttätakki

129,99 

0 out of 5

Propper A-TACS FGcamo BDU Kenttätakki, viimeisintä huutoa armeijakuoseissa, neljätaskuinen malli, A-TACS FG camo-maastokuviointi, valmistaja Propper – USA

Poista

Kuvaus

Propper A-TACS FGcamo BDU Kenttätakki, viimeisintä huutoa armeijakuoseissa, neljätaskuinen malli, moderni A-Tacs FGCamo -maastokuvio, valmistaja Propper – USA

Propper A-TACS FGcamo BDU Kenttätakki

A-TACS FGCAMO naamiointiteknologia on viimeisintä huutoa sotavoimien keskuudessa. Tämä maastokuvioinnin uusin evoluutio siirtyy pois kulmikkaista digitaalisista naamiokuvioista ja ammentaa orgaanisemmista pehmeistä muodoista, jotka sulautuvat entistä tehokkaammin liikkuvaan sekä staattiseen taustaan. Suurempi variaatio kuvioinnissa mahdollistaa kankaan käytön useammassa eri maastotyypissä kuin aiemmin tarjolla olleet ratkaisut. Jo nopean hiplailun jälkeen voi todeta laadun on tämän takin kohdalla todella korkealla tasolla.

Materiaali

Korkeimpien laatuvaatimusten mukaan valmistetut A-TACS -maastopuvut on ommeltu kasaan 65/35 polyesterpuuvillaripstop -kankaasta. Täyttää saumojen pidon ja kankaan kestävyyden osalta Yhdysvaltojen armeijan FQ/PD 04-04A -laatustandardin.

A-TACS FGcamo

Tämä kirjainsarja merkitsee Yhdysvaltojen armeijan uusinta käytössä olevaa maastokuviointia, joka rikkoo muodon ja naamioni käyttäjänsä ennennäkemättömän hyvin erityisesti vaihtelevan metsäisessä, vehreässä ja epätasaisen valoisassa/varjoisassa maastossa. Lisäinfoa tästä innovatiivisesta uudesta maastokuviosta löytyy täältä: http://www.a-tacs.com/about/

Muuta

A-TACS maastovermeet on todella tehty taisteluolosuhteisiin kestämään sekä suojaamaan ja se todella näkyy kestävyyden lisäksi myös käytännöllisyydessä: Sekä takissa että housuissa on runsaasti säilytystilaa ja niihin littyviä käytännöllisiä ominaisuuksia, joten voit olla varma tavaroiden olevan hektisemmässäkin ulkoilutoiminnassa paitsi turvallisesti mukana, myös puhtaina ja ehjinä. Kaiken kruunaa mukavan kevyt tuntuma päällä ja miellyttävä sekä käytännöllinen leikkaus.

Ominaisuuksia:

*Yleisilmeeltään sopivan lyhythelmainen, todella mukava ja lämpimiin olosuhteisiin/kesäkeleihin suunniteltu kevyt takki.
*Yhteensä neljä tilavaa taskua.
*Hihoissa nappikiristykset.
*Molemmat kyynärpäät on suojattu tuplakankaalla ja kerrosten muodostamaan tarranauhalliseen taskuun saa sisälle kyynärsuojukset.
*Kauluksen saa nostettua ylös tai taitettua alas sään salliessa.
*Takin leikkaus ja laskostus ei haittaa ylävartalon liikeratoja, vaan mahdollistaa kaikenlaisen toiminnan ja akrobaattiset temput kiihkeänkin toiminnan keskellä.
*Takki suljetaan vetoketjulla, joka puolestaan suljetaan tarranauhallisen läpän alle.

Takkien rinnanympärys kirjainkoko – Senttikoko (kainalosta kainaloon)

M   –  122cm
L    –  130cm
XL  –  142cm
2XL –  150cm

Kuvissa malli (178cm & 75kg) havaitsi sopivimmaksi M-koon takin.

-Propper A-TACS FG maastopuvun takki
-Modernein maastopukustandardi
-Pyöreän orgaaninen ja monipuolinen maastokuviointi
-Todella paljon taskutilaa
-Todella mukava, kevyt ja kotoisa takki

 

Lisätiedot

Koko

S, M, L, XL

Arviot

Ei yhtään arviota vielä!

Arvioi ensimmäisenä tätä

*

TOIMITUS

Tilaukset toimitetaan pääsääntöisesti saman päivän aikana Itellan jaettavaksi, kunhan tilaus on tehty arkena ennen klo. 16.00. Pääsääntöisesti kaikki toimitukset ovat perillä 2-5 arkipäivän kulueassa tilauksesta.

VAIHTO JA PALAUTUS

Jos koko ei ollutkaan sopiva tai tuote ei ollut odotusten mukainen, on asiakkaillamme 14 päivää aikaa vaihtaa tai palauttaa tilattu tuote. Vaihtoon oikeuttava aika alkaa aina tilauksen vastaanottamisesta.

Tätä katsoneet ovat kiinnostuneet myös näistä