facebook_pixel
Toimitus 2-5 pv | Ilmainen vaihto- ja palautusoikeus 14 päivää | Myymälä auki ma, ke-pe 12-17, la 10-14 |
  • Löydät meidät myös Facebookista ja Instagramista

  • Nyt kaikki yli 150€ tilaukset ilmaiseksi postiin tai automaattiin

  • Arvostele ostamasi tuote, parhaat palkitaan lahjakorteilla.

Propper BDU Reisitaskuhousut Digital Desertcamo

95,00 

0 out of 5

Propper BDU Reisitaskuhousut Digital Desertcamo, 60% puuvilla-/ 40% polyestertwill-kangasta, Propper Genuine Gear BDU housut, valmistaja Propper – USA

Poista

Kuvaus

Propper BDU Reisitaskuhousut Digital Desertcamo, 60% puuvilla-/ 40% polyestertwill-kangasta, Genuine Gear BDU Trousers, digidesertcamo= digital desertcamo

Propper BDU Reisitaskuhousut Digital Desertcamo – Propper GG BDU Housut

Propperin housuvalikoima vain kasvaa! Tällä kertaa kyseessä on upea, moderni versio alkuperäisestä BDU-solttuhousumallista ja vielä sen asteen verran modernimmalla acu desert -kuosilla. Kun kyseessä on aidot Propperin housut, on laatukin parasta mahdollista. Näitä pöksyjä käytetään tällä hetkellä Yhdysvaltojen merijalkaväen, armeijan, merivoimien, ilmavoimien ja erikoisjoukkojen taisteluvarustuksessa. Kaikissa Propper BDU -housuissa käytetään kankaassa lisää kestävyyttä antavaa Rip Stop -punosta, joka pysäyttää repeämät alkuunsa, eikä isoja repeämiä pääse syntymään. Tämä helpottaa myös paikkaamista huomattavasti!

Materiaali

Nämä Propperin housut on valmistettu 60% puuvillasta / 40% polyesteristä.

Muuta

Kyseessä on normaali BDU-housumalli, joten siitä löytyy samat taskut kuin reisitaskuhousuissa normaalistikin. Taskutilasta huolehtii perinteiset etu-, taka- ja reisitaskut, jotka suljetaan napeilla. Huom! Housujen korkea vyötärönkorkeus selittyy sillä, että niitä on perinteisinä armeijahousuina pidetty ryhdikkääsi siinä navan korkeudella. Tästä syystä ns. ”normaalilla” käyttötavalla housun lahkeenpituus on noin 36″ eli + 5cm pidempi kuin mitä ilmoitetaan. Long-lahkeen pituus on noin 34″.

Katso myös Propper A-Tacs LE reisitaskuhousut tästä!

Koot

Kirjainkoko – Tuumakoot – Vyötärö sentteinä

Lahkeiden pituudet menevät seuraavasti:  Regular(S-6XL) 32″/81cm, Long (S/L-6XL/L) – 34″/86cm

S   – 27″-31″ –   69-79cm
M   – 31″-35″ –   79-89cm
L   – 35″-39″ –   89-99cm
XL  – 39″-43″ –  99-109cm

– Valmistaja Propper USA
– Digitaalinen aavikkomaastokuvio
– 60% puuvilla/ 40% polyester
– Huippukevyet
– Viileät
– Laadukkaat ja kestävät

Lisätiedot

Koko

S, M, L, XL

Arviot

Ei yhtään arviota vielä!

Arvioi ensimmäisenä tätä

*

TOIMITUS

Tilaukset toimitetaan pääsääntöisesti saman päivän aikana Itellan jaettavaksi, kunhan tilaus on tehty arkena ennen klo. 16.00. Pääsääntöisesti kaikki toimitukset ovat perillä 2-5 arkipäivän kulueassa tilauksesta.

VAIHTO JA PALAUTUS

Jos koko ei ollutkaan sopiva tai tuote ei ollut odotusten mukainen, on asiakkaillamme 14 päivää aikaa vaihtaa tai palauttaa tilattu tuote. Vaihtoon oikeuttava aika alkaa aina tilauksen vastaanottamisesta.

Tätä katsoneet ovat kiinnostuneet myös näistä