facebook_pixel
Toimitus 2-5 pv | Ilmainen vaihto- ja palautusoikeus 14 päivää | Myymälä auki ma, ke-pe 12-17, la 10-14 |
  • Löydät meidät myös Facebookista ja Instagramista

  • Nyt kaikki yli 150€ tilaukset ilmaiseksi postiin tai automaattiin

  • Arvostele ostamasi tuote, parhaat palkitaan lahjakorteilla.

Propper Boonie Hattu LECamo

36,00 

0 out of 5

Propper Boonie Hattu LECamo, leveälierinen hattu, A-TACS LECamo (law enforcement)-kuviointi, valmistaja Propper – USA

Poista

Kuvaus

Propper Boonie Hattu LECamo, rip-stop, leveälierinen, moderni maastokuvio, tunnetaan myös kalastajanhattuna, valmistaja Propper – USA

Propper Boonie Hattu LECamo

Tämä on käytännöllinen päähine kuumille keleille. Propper Boonie Hattu on leveälierinen päähine, joka suojaa auringolta täydet 360 astetta. Ja tietenkin kun Propperista on kyse, tämä boonie on alusta alkaen sotilaskäyttöön suunniteltu vaate, eikä siten hajoile kuten massatuotetut halpahallikamppeet.

Muuta

Boonie hatussa on remmi, jolla päähine saadaan pysymään päässä kovassakin tuulessa. Voit myös käyttää remmiä niin, että se pitää lierin sivuosat kokonaan ylhäällä. Saatavilla useita eri kokoja, joista L-koko vastaa noin 59 hattukokoa. Koska päähineen lieri on pehmeä, niin sitä on helppo kuljettaa rullattuna taskussa. Päähineen sivuissa on pienet ilmanvaihtoreiät. Boonieita on saatavana myymälästämme ja verkkokaupastamme useissa eri värivaihtoehdoissa: yksivärisistä aina maastokuvioituihin. Propperin versiot lukeutuvat siihen kestävimpään – joskin myös valikoimamme kalliimpaan – sorttiin.

Osta tästä huokeampi US Boonie Hattu Vihreä!

– Valmistaja Propper, USA
– Leveälierinen erähattu/kalastushattu
– Erinomainen kalastamiseen
– Helppo käsitellä vettähylkiväksi
– A-TACS LECamo-kuviointi
– Leukaremmillä

 

Lisätiedot

Koko

S, M, L, XL

Arviot

Ei yhtään arviota vielä!

Arvioi ensimmäisenä tätä

*

TOIMITUS

Tilaukset toimitetaan pääsääntöisesti saman päivän aikana Itellan jaettavaksi, kunhan tilaus on tehty arkena ennen klo. 16.00. Pääsääntöisesti kaikki toimitukset ovat perillä 2-5 arkipäivän kulueassa tilauksesta.

VAIHTO JA PALAUTUS

Jos koko ei ollutkaan sopiva tai tuote ei ollut odotusten mukainen, on asiakkaillamme 14 päivää aikaa vaihtaa tai palauttaa tilattu tuote. Vaihtoon oikeuttava aika alkaa aina tilauksen vastaanottamisesta.

Tätä katsoneet ovat kiinnostuneet myös näistä