• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Avoinna: ma, ke-pe 12-17, la 10-14
ALE Varasto loppu

Propper Boonie Hattu LECamo

Propper Boonie Hattu LECamo, leveälierinen hattu, A-TACS LECamo (law enforcement)-kuviointi, valmistaja Propper – USA

36,00 € 31,68 €

Tyhjennä valinta

Propper Boonie Hattu LECamo, rip-stop, leveälierinen, moderni maastokuvio, tunnetaan myös kalastajanhattuna, valmistaja Propper – USA

Propper Boonie Hattu LECamo

Tämä on käytännöllinen päähine kuumille keleille. Propper Boonie Hattu on leveälierinen päähine, joka suojaa auringolta täydet 360 astetta. Ja tietenkin kun Propperista on kyse, tämä boonie on alusta alkaen sotilaskäyttöön suunniteltu vaate, eikä siten hajoile kuten massatuotetut halpahallikamppeet.

Muuta

Boonie hatussa on remmi, jolla päähine saadaan pysymään päässä kovassakin tuulessa. Voit myös käyttää remmiä niin, että se pitää lierin sivuosat kokonaan ylhäällä. Saatavilla useita eri kokoja, joista L-koko vastaa noin 59 hattukokoa. Koska päähineen lieri on pehmeä, niin sitä on helppo kuljettaa rullattuna taskussa. Päähineen sivuissa on pienet ilmanvaihtoreiät. Boonieita on saatavana myymälästämme ja verkkokaupastamme useissa eri värivaihtoehdoissa: yksivärisistä aina maastokuvioituihin. Propperin versiot lukeutuvat siihen kestävimpään – joskin myös valikoimamme kalliimpaan – sorttiin.

Osta tästä huokeampi US Boonie Hattu Vihreä!

– Valmistaja Propper, USA
– Leveälierinen erähattu/kalastushattu
– Erinomainen kalastamiseen
– Helppo käsitellä vettähylkiväksi
– A-TACS LECamo-kuviointi
– Leukaremmillä

 

Saatat myös pitää...