• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Myymälä avoinna: ma - pe klo 12 - 17, Heinäkuussa 2020 myymälä lauantaisin kiinni
  • Tilaa uutiskirje
ALE Varasto loppu

Propper District Housut Musta

Propper District Housut Musta, suorat housut, chinomalliset, piilotaskuja, teknisiä ominaisuuksia, istuvat, mukavat, valmistaja Propper USA

Laatuhousut joista on saatavana kaksi lahjepituutta 30″ ja 32″!

96,00 € 55,00 €

Tyhjennä valinta

Propper District Housut Musta, työhousut, paljon taskuja, suorat lahkeet, vähän kuin chinot, vankkaa Propper-laatua

Propper District Housut Musta

Amerikkalainen Propper väsää taatusti yksiä maailman parhaita BDU-kamppeita niin oikeille sotilaille kuin niille viikonloppuversioillekin. Tällä kertaa esittelyssä on kuitenkin sangen eri hommiin suunniteltu District, joka olisi omiaan enemmänkin ovimiehen, varastotyömiehen tai siviilipoliisin käytössä. Housuissa yhdistyy suoralahkeisen housun ulkonäkö, taktisen housumallin istuvuus ja tukevan kankaan mukavuus.

Materiaali

55% puuvillaa ja 45% polysteriä.

Muuta

Näitä housuja ei oikein suoraan voi anniskella military-henkisinä, vaan kyseessä on suoralahkeinen työhousumalli. Districteissä kuitenkin on hyvin huomaamaton piilotasku vasemmassa lahkeessa reiden korkeudella. Piilotasku on parhaimmillaan litteän elektronisen laitteen tai paperitavaran säilytyskäytössä. Tekniset ominaisuudet eivät kuitenkaan lopu tähän, onhan kyse Propperin housuista! Taskut on vahvistettu nylon-tikkauksilla, erityisesti polviasentoihin ja kovaan kulutukseen kasattu haaroväli kestää myös ovimiehen mawa-liikkeet leikiten. Vetoketjullinen vyötärötasku on tarpeen arvoesineiden tai muun tärkeän pikkutavaran säilyttämiseen – mahtuu sinne mm. radiovastaanotinkin, joskin pienikokoinen sellainen. Jyrkkä EI sanlalle! Jännänä ja peräti pikanttina lisänä Districtien takamuksessa on tila puhelimelle, sille toiselle radiopuhelimelle tai vaikka lippaalle. Punttien suut on vahvistettu ns. ”kick panelilla”, joten ne eivät repeä tiukoissakaan tilanteissa. Ota nämä housut, kun tarvitset vaatteen joka on paljon enemmän kuin mitä päällepäin näyttää.

Tutustu koko Propper housu valikoimaamme tästä!

– Valmistaja Propper USA
– Mustat chinomalliset housut
– Puuvillapolyesteriä
– Paljon teknisiä ominaisuuksia
– Silti yksinkertaisen tyylikkäät
– Vahvistettu rakenne työkäyttöön

Saatat myös pitää...