facebook_pixel
Toimitus 2-5 pv | Ilmainen vaihto- ja palautusoikeus 14 päivää | Myymälä auki ma, ke-pe 12-17, la 10-14 |
  • Löydät meidät myös Facebookista ja Instagramista

  • Nyt kaikki yli 150€ tilaukset ilmaiseksi postiin tai automaattiin

  • Arvostele ostamasi tuote, parhaat palkitaan lahjakorteilla.

ALENNUKSESSA
13 %
Säästä 19,01 €
ALENNUKSESSA
13 %
Säästä 19,01 €
ALENNUKSESSA
13 %
Säästä 19,01 €
ALENNUKSESSA
13 %
Säästä 19,01 €
ALENNUKSESSA
13 %
Jopa 19,01 €

Propper Reisitaskuhousut ATACS AUCamo

149,00  129,99 

0 out of 5

Propper Reisitaskuhousut ATACS AUCamo, 65% puuvilla/ 35% polyester, kestävää Battle Rip-kangasta, aidot armeijamalliset reisitaskuhousut, valmistaja Propper – USA

Poista

Kuvaus

Propper Reisitaskuhousut ATACS AUCamo, 65% puuvilla/ 35% polyester, moderni arid urban (AU) -camokuviointi, kestävää Battle Rip-kangasta, valmistaja Propper – USA

Propper Reisitaskuhousut ATACS AUCamo

Amerikkalaisen sotaväen tämänhetkisessä käytössä oleva maastohousumalli, joka on karkeasti ilmaistuna modernimpi versio perinteisestä jenkki BDU-solttuhousumallista. Ja kun on kyseessä aidot Propperin housut on laatukin parasta mahdollista. Propper Battle Rip BDU -housujen kankaassa käytetään lisäturvaa antavaa Rip Stop -punosta, joka pysäyttää repeämät alkuunsa, eikä isoja aukkoja pääse syntymään kankaaseen. Helpottaa myös paikkaamista huomattavasti! Battle Rip on myös yksi kevyimmistä ja miellyttävimmistä housumateriaaleista, joita Agentissa on koskaan myyty.

Materiaali

Nämä Propperin housut on valmistettu 65% puuvillasta / 35% polyesteristä. Battle Rip -kangasta, eli suomeksi huippukestävää ja armeijastandardin FQ/PD 04-04A täyttävä vaate.

A-TACS AU

Tämä kirjainsarja merkitsee Yhdysvaltojen armeijan uusinta käytössä olevaa maastokuviointia, joka rikkoo muodon ja naamioi käyttäjänsä ennennäkemättömän hyvin erityisesti kivikkoisessa, hiekkaisessa ja urbaanissa ympäristössä. AU tulee sanoista Arid/Urban. Lisäinfoa tästä innovatiivisesta uudesta maastokuviosta löytyy täältä: http://www.a-tacs.com/about/

Muuta

Kaikesta uudesta huolimatta, näissä housuissa pätee perinteinen BDU-housumalli, joten niistä löytyy samat taskut kuin armeijakäytön reisitaskuhousuissa normaalistikin. Taskutilasta huolehtii perinteiset etu-, taka- ja elastisella kiristyksellä varustetut reisitaskut, jotka suljetaan suljetaan napeilla. Myös lahkeensuissa on kiristysremmit. Huom! Housujen korkea vyötärönkorkeus selittyy sillä, että niitä on perinteisinä armeijahousuina pidetty ryhdikkääsi siinä navan korkeudella. Tästä syystä ns. ”normaalilla” käyttötavalla housun lahkeenpituus on noin 34″ eli + 2″/5cm pidempi kuin mitä ilmoitetaan. Mitattu lahkeenpituus Regular-lahkeella on noin 32″. Long-lahkeen pituus on noin 34″.

Samaa mallia on saatavana myös FGCamo ja LE maastoväreillä.

Propper BDU Reisitaskuhousujen koot:

Kirjainkoko – Tuumakoot – Vyötärö sentteinä

Lahkeiden pituudet menevät seuraavasti:  Regular(S-6XL) 32″/81cm, Long (S/L-6XL/L) – 34″/86cm

S –   27″-31″ –  69->79cm
M –   31″-35″ – 79->89cm
L –   35″-39″ –  89->99cm
XL –  39″-43″ – 99->109cm

 

– Valmistaja Propper, USA
– A-TACS AU maastokuvio
– 65% puuvilla/ 35% polyester
– Battle Rip -kangasta
– Kestävät ja kevyet, monipuolinen tasku asetelma
– Kaikki yksityiskohdat mietitty loppuun saakka, mm. reisitaskuissa kiristys mahdollisuus ym.
– Todella laadukas ja kestävä vaate

Lisätiedot

Koko

S, M, L, XL

Arviot

Ei yhtään arviota vielä!

Arvioi ensimmäisenä tätä

*

TOIMITUS

Tilaukset toimitetaan pääsääntöisesti saman päivän aikana Itellan jaettavaksi, kunhan tilaus on tehty arkena ennen klo. 16.00. Pääsääntöisesti kaikki toimitukset ovat perillä 2-5 arkipäivän kulueassa tilauksesta.

VAIHTO JA PALAUTUS

Jos koko ei ollutkaan sopiva tai tuote ei ollut odotusten mukainen, on asiakkaillamme 14 päivää aikaa vaihtaa tai palauttaa tilattu tuote. Vaihtoon oikeuttava aika alkaa aina tilauksen vastaanottamisesta.

Tätä katsoneet ovat kiinnostuneet myös näistä