• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Myymälä avoinna: ma - pe klo 12 - 17, lauantai klo 11 - 14
  • Tilaa uutiskirje
ALE 1kpl jäljellä

Propper RipStop ACU Reisitaskuhousut A-TACS LECamo

Propper RipStop ACU Reisitaskuhousut A-TACS LECamo, 35% puuvilla-/ 65% polyester rip-stop-kangasta, Law Enforcement -maastokuvio, valmistaja Propper – USA

Markkinoiden moderneimmat maastohousut!

149,99 € 112,49 €

Tyhjennä valinta

Propper RipStop ACU Reisitaskuhousut A-TACS LECamo, 35% puuvilla-/ 65% polyestertwill-kangasta, A-TACS LECamo /Law Enforcement Camouflage, valmistaja Propper – USA

Propper RipStop ACU Reisitaskuhousut A-TACS LECamo

Propperin housuvalikoima vain kasvaa! Tällä kertaa kyseessä on upea, moderni versio alkuperäisestä BDU-solttuhousumallista ja vielä sen asteen verran modernimmalla ACU LE  -kuosilla. Kun kyseessä on aidot Propperin housut, on laatukin parasta mahdollista. Propper RipStop Reisitaskuhousut ovat tällä hetkellä käytössä Yhdysvaltojen merijalkaväen, armeijan, merivoimien, ilmavoimien ja erikoisjoukkojen taisteluvarustuksessa. Kaikissa Propper BDU -housuissa käytetään kankaassa lisää kestävyyttä antavaa Rip Stop -punosta, joka pysäyttää repeämät alkuunsa, eikä isoja repeämiä pääse syntymään. Tämä helpottaa myös paikkaamista huomattavasti! ACU A-Tacs housumallia on saatavana myös FGCamo ja AUCamo maastokuvioiduissa väreissä.

Materiaali

Nämä Propperin housut on valmistettu 35% puuvillasta / 65% polyesteristä.

Muuta

Kyseessä on normaali BDU-housumalli, joten siitä löytyy samat taskut kuin reisitaskuhousuissa normaalistikin. Taskutilasta huolehtii perinteiset etu-, taka- ja reisitaskut, jotka suljetaan napeilla. Huom! Housujen korkea vyötärönkorkeus selittyy sillä, että niitä on perinteisinä armeijahousuina pidetty ryhdikkääsi siinä navan korkeudella. Tästä syystä ns. ”normaalilla” käyttötavalla housun lahkeenpituus on noin 36″ eli + 5cm pidempi kuin mitä ilmoitetaan. Long-lahkeen pituus on noin 34″.

Koot

Kirjainkoko – Tuumakoot – Vyötärö sentteinä

Lahkeiden pituudet menevät seuraavasti:  Regular(S-6XL) 32″/81cm, Long (S/L-6XL/L) – 34″/86cm

S   –  27″-31″ – 69->79cm
M   – 31″-35″ – 79->89cm
L   – 35″-39″ – 89->99cm
XL  – 39″-43″ –  99->109cm

Tutustu huippulaadukkaaseen Helikon Gunfighter softshell takkiin tästä!

Jos jokin haluamasi koko/malli on loppunut voit joko jälkitilata sen tai sitten lisää haluamasi koko odotuslistalle (muista lisätä oikea sähköposti osoite) niin saat automaattisesti ilmoituksen sähköpostiisi kun erikois reisitaskuhousut ovat saapuneet varastoomme/myymäläämme. Tämän jälkeen teet tilauksen nopeasti niin varmasti myös saat haluamasi tuotteen!

– Valmistaja Propper, USA
– Propper A-TACS LE RS Field Pants / Law Enforcement Camouflage
– 60% puuvilla/ 40% polyester
– Huippukevyet
– Viileät
– Laadukkaat ja kestävät
– Moderni A-TACS LECamo -kuviointi

Saatat myös pitää...