• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Avoinna: ma, ke-pe 12-17, la 10-14
1kpl jäljellä

Psycho PVC Velcro Merkki

Psycho PVC Velcro Merkki, tarranauhallinen hihamerkki, mitat 8 x 3 cm, PVC-muovia, mukana tulee vastakappale, valmistaja 101inc

Hurja merkki hurjille tyypeille!

9,99 €

Psycho PVC Velcro Merkki, tarranauhallinen hihamerkki, mitat 8 x 3 cm, PVC-muovia, mukana tulee vastakappale, valmistaja 101inc

Psycho PVC Velcro Merkki

Tarranauhallisia hihamerkkejä on kaivattu ja nyt niitä on! Psycho-merkki on uljas osoitus merkkivalikoimamme laajuudesta. Myös sekopäille ja kaiken maailman arveluttaville yksilöille löytyy oma tunnuksensa! Materiaali on PVC-muovia, jonka taustalle on tikattu uros-/koukkupintainen tarranauha. Merkissä vaalea hiekanvärinen tausta ja tummanpunainen teksti korostuksineen.

Koko

Merkki on kaareva, joten sen mittaaminen on hiukkasen hankalaa. Suorakulmioksi ajateltuna merkin mitat ovat 8 x 4,50 cm. Leveyttä merkin kaaren kohdalta tulee noin 3 cm.

Muuta

Velcro-pohjainen PVC-muovista valmistettu merkki on huomattavasti pitkäkestoisempi kuin esimerkiksi brodeerattu kangasmerkki. PVC-muovinen merkki myös kestää sadetta ja lunta huomattavasti paremmin. Ennen kaikkea se on helppo irroittaa ja kiinnittää takaisin valitsemaasi vaatteeseen, lippalakkiin tai reppuun. Yhdistelemällä merkkejä saa aikaan näyttäviä kokonaisuuksia varusteeseen kuin varusteeseen. Esimerkkejä löydät useista tuotekuvistamme, esimerkiksi tästä: US Cooper Velcro Reppu Medium!

Tämän linkin kautta löydät kaikki tarranauhapohjaiset kangasmerkkimme!