• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Myymälä avoinna: ma - pe klo 12 - 17, Lauantai klo 11 - 14
  • Tilaa uutiskirje
  • Ilmainen toimitus yli 115€ tilauksiin
6kpl jäljellä

Puolalainen Leipälaukku Armeijanvihreä

Puolalainen Leipälaukku Armeijanvihreä, perusmallinen puolalainen armeijalaukku muonalle, varusteille kuten kaasunaamarille, oma osio kaasunaamarin filtterille, kestävät materiaali, yksinkertainen rakenne, hyväkuntoista ylijäämää

Erittäin pätevä ja kompakti puolalainen armeijalaukku!

22,00 €

Puolalainen Leipälaukku Armeijanvihreä, perusmallinen puolalainen armeijalaukku muonalle, varusteille kuten kaasunaamarille, oma osio kaasunaamarin filtterille, kestävät materiaali, yksinkertainen rakenne, hyväkuntoista ylijäämää, melkein voisi sanoa käyttämättömiä

Puolalainen Leipälaukku Armeijanvihreä

Itäblokin armeijoiden varusteet ovat ehkä hieman karun näköisiä, mutta toimivuus on useimmiten taattu. Puolalaiset tunnetaan jämäköistä maanpuolustustuotteista ja nyt olisi erittäin pätevää leipälaukkua tarjolla. Mukana tulee laukku täydellisenä ja siihen kuuluu tietenkin metallilenkein kiinnitetty olkahihna, jota ilman kantaminen olisi hiukan hankalahkoa. Samaista laukku on usein tarjolla myös ilman olkahihnaa, mutta otettiin nyt tätä hyväkuntoista täydellistä versiota myyntiin ja parhaassa 1-luokan kunnossa tietenkin. Laukun metallisolkisen kiristyshihnan avulla koko helahoito on myös mahdollista kiinnittää joko vyölle tai vaikkapa polkupyörän kylkeen.

Materiaali

Nähtävästi nylonvahvisteista puuvillakangasta, kuten aikalaiset sotilasvermeet usein ovat. Painotus tuossa puuvillapuolessa, vähän tekokuitua vahvikkeeksi.

Mitat ja koko

25 x 28 x 10 cm.

Muuta

Kantolaukku on tuhtia puuvillanylonkangasta, joten sitä voi käyttää huoletta yleisenä arkikäytön kantovälineenä ja rankemmankin reissun olkalaukkuna. Päätasku on tilava ja sulkumekanismina toimii kaksi metallivahvennettua solkea. Metalliklipsistä olkahihnaa voi säätää sopivaksi ja lisäkiinnitysremmillä laukun voi kiinnittää tetsarin lisäksi reppuun tai vyölle. Laukkujen valmistusvuosikymmen lienee 90-luku, joskin samanmallisia laukkuja tehtiin jo vuosikymmeniä aiemmin ja niitä valmistetaan edelleen juurikin kaasunaamarien kuljettamista varten.

Tilaa tästä Suomen armeijan valikoituja metallisia joukko-osastotunnuksia!

– Puolalainen kantolaukku
– Kestävää puuvillakangasta
– Sisään mahtuu standardikokoinen nasse eli esimerkiksi MP-4 -kaasunaamari
– Ylijäämää
– Hyväkuntoisia

Saatat myös pitää...