ALE 2kpl jäljellä

Puolalainen MP-4 Kaasunaamari ja Kantolaukku

Puolalainen MP-4 Kaasunaamari ja Kantolaukku huippulaadukas eurooppalainen nasse, viisiosainen kiristys, kumia, yhteensopiva 40mm filtteren kanssa, mukana filtteri ja kantolaukku, ylijäämää

Erittäin pätevä nasse ja kaupantekijäisiksi vielä kantolaukku!

35,00 € 28,00 €

Puolalainen MP-4 Kaasunaamari ja Kantolaukku, erikoismallinen puolalaismallinen nasse, viisiosainen kiristys, kumia, yhteensopiva 40mm filtteren kanssa, mukana filtteri ja kantolaukku, ylijäämää

Puolalainen MP-4 Kaasunaamari ja Kantolaukku

Itäblokin armeijoiden varusteet ovat ehkä hieman karun näköisiä, mutta toimivuus on useimmiten taattu. Puolalaiset tunnetaan jämäköistä maanpuolustustuotteista, eikä tämä poikkeuksellisen mukavasti istuva poskisuodatinmallinen nasse ole poikkeus! Kaasunaamari ja sen mahtava kangaslaukku ovat molemmat komeita varusteita, mutta erityisesti tuota laukkua voi käyttää huoletta myös arkivarustuksessaan pikkulaukkuna. Tai no miksei nasseakin voisi käyttää.. keitä me olemme tuomitsemaan.

Muuta

Kantolaukku on tuhtia puuvillakangasta, joten sitä voi käyttää huoletta yleisenä kantovälineenä ja olkalaukkuna. Päätasku on tilava ja sulkumekanismina toimii neljä metallinappia. Laukun sivussa on vielä erillinen pikkutasku kaasunaamarin tarvikkeille. Metalliklipsistä olkahihnaa voi säätää sopivaksi ja lisäkiinnitysremmillä laukun voi kiinnittää tetsarin lisäksi reppuun tai vyölle. Näitä nasseja tuotettiin sotilaskäyttöön 70-90-luvuilla, ja veikkaisimme että nämä kyseiset laatikolliset, jotka saimme myyntiin, ovat suunnilleen tuolta 80-luvun puolivälistä.

HUOM! Koska laite on varastoitua ylijäämää, emme suosittele aktiivihiilisuodattimen käyttöä tositoimissa. Se ei ensinnäkään varmaankaan toimi ja toisekseen siitä voi irrota murusia hengitysilmaan. Yhteensopivia uusia filttereitä kannattaa etsiä ”oikeaan käyttöön”. HUOM!

Tilaa tästä Suomen armeijan valikoituja joukko-osastotunnuksia!

– Puolalainen MP-4 Kaasunaamari ja Kantolaukku
– Malli MP-4
– Kumia
– Käyttää vakiokokoisia 40mm suodattimia
– Ylijäämävaruste
Aito armeijavaruste
– Hyväkuntoisia

Saatat myös pitää...

Tammi-tarjous!


Saat -15% alennusta ovh hinnasta

voimassa 29.1.20 asti koodilla

SALE007