• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Myymälän aukioloajat MA-PE 12-17, LA 11-14
  • Tilaa uutiskirje
  • Ilmainen toimitus yli 100€ tilauksiin
ALE

Varasto loppu, liity odotuslistalle

Ilmoita minulle kun tuotetta tulee varastoon. Muista lisätä tuotteen koko ennen liittymistä jos mahdollista!

RAF Lentäjänlasit Kromikehyksillä

RAF Lentäjänlasit Kromikehyksillä, vahvat kirkkaat muovikupolit toimittavat linssien virkaa, elastinen niskaremmi, kromiset kehykset, valmistaja 101inc

Kevyet ja autenttisen malliset  repro lentäjänlasit toisen maailmasodan tyyliin!

49,00 € 29,60 €

RAF Lentäjänlasit Kromikehyksillä, vahvat kirkkaat muovikupolit toimittavat linssien virkaa, elastinen niskaremmi, kromiset kehykset, valmistaja 101inc

RAF Lentäjänlasit Kromikehyksillä

“Ilmojen halki käy lentäjän tie!” laulettiin, mutta tuohan on suht selvää, jossei siis liikuta tyhjiössä. Tästä aivopähkinästä päästään suht tehokkaasti siihen tilanteeseen, että lasit istuvat lujasti kasvoille ja suojaavat ulkoisilta tekijöiltä varsin mainiosti. Vanhojen avolentokoneiden, elikkäs kaksi + tasojen, lentäjien varusteista tutut lasit käyvät ihan sellaisinaan myös motoristien, pitkäselkäisten avoautoilijoiden tai steampunk -tyylistä tykkäävien käytettäviksi. Lepattava kaulahuivi myydään erikseen.

Muuta

Säätövaraa on niskaremmin kireyden valitsemisen lisäksi linssien välimatkan valinnassa. Onnistuu näpsäkästi metallisiä nipukoita liikuttelemalla. Lasien tiivisteenä toimiva vaahtomuovitiiviste hyväilee kasvoja ja aiheuttaa euforiaa.
Ole kuin Punainen Paroni tai Ressu tai joku muu hellyyttävä lastenohjelman hahmo nämä lasit päässäsi! Agentin legendaarisen (firman sisällä) steampunk/Bioshock-teemapippaloiden vakiovarusteita. Saatavilla sekä kromisena että mustakehyksisenä versiona!

Tutustu tästä laajaan valikoimaamme aurinko- ja suojalasejamme!

– Valmistaja 101Inc.
– Brittityyliset Lentäjänlasit
– Kromatut kehykset
– Toimitetaan hienossa laatikossa
– Elastinen niskaremmi
– Linssien etäisyyttä toisistaan voi säätää
– Pehmeä vaahtomuovitiiviste