facebook_pixel
Toimitus 2-5 pv | Ilmainen vaihto- ja palautusoikeus 14 päivää | Myymälä auki ma, ke-pe 12-17, la 10-14 |
  • Löydät meidät myös Facebookista ja Instagramista

  • Nyt kaikki yli 150€ tilaukset ilmaiseksi postiin tai automaattiin

  • Arvostele ostamasi tuote, parhaat palkitaan lahjakorteilla.

Ranger Toppahousut Gen II Musta

59,00 

0 / 5

Ranger Toppahousut Gen II Musta, irroitettavat henkselit, uudet ja entistä paremmat toppahousut. Kaksi etutaskua ja reisitaskut kummassakin lahkeessa.

Edulliset Toppahousut!

Poista

Kuvaus

Ranger Toppahousut Gen II Musta, irroitettavat henkselit, mustat, uudet ja entistä paremmat toppahousut, valmistaja Brandit – Saksa

Ranger Toppahousut Gen II Musta

Ranger Toppahousut Gen II Musta on kaksi tilavaa reisitaskua ja kaksi etu- ja takataskua. Lahkeet voit kiristää itsellesi sopivaksi kiristysnaruilla. Vyötärön leveyttä voi säätää kiristysremmeillä. Housut ovat ulkonäöltään luottamusta herättävän jykevää sorttia. Military look on saavutettu ja se on jo jotain se. Kyllähän näissä kelpaa tetsata ihan vaikka kotioloissa!

Materiaali

Housut ovat valmistettu 65% polyesterista ja 35% puuvillasta. Toppaus polyesteriä. Eli suomeksi sanottuna; kestää kyllä levottamammankin yksilön touhuamiset.

Muuta

Ehkäpä housujen mallaus on saanut inspiraatiota yhdysvaltalaisarmeijan Ranger -joukkojen kenttävaatetuksesta. Emme sen kummemmin lähde housujen väsäämisen inspiraatiota ihmettelemään vaan toteamme, että tässä ois erinomainen perushousu, eikä ole muuten hinnalla pilattu. Nämä toppahousut ovat todella monikäyttöiset syksyn ja talven ulkoiluun. Henkseliosio lähti irti vetoketjuilla, soveltuu kaikkeen vapaa-ajan harrastukseen ja miksei myös kevyeeseen työkäyttöön. Tätä toppahousua on saatavana useassa eri värissä: musta, vihreä,tumman ruskea ja sininen. Koko valikoima kattaa koot: S – 3XL.

Ranger Generation II Toppahousujen koot:

Kirjainkoko – Vyötärö sentteinä – Lahkeen sisäsauman pituus

S – Vyötärö 76cm – Lahje 81cm
M –    V  84cm –  L 83cm
L  –    V  94cm –  L 83cm
XL –   V 102cm – L 83cm
2XL – V 106cm – L 83cm
3XL – V 112cm – L 84cm
4XL – V 114cm – L 84cm
5XL – V 116cm – L 85cm
6XL – V 124cm – L 85cm
7XL – V 130cm – L 85cm

– Valmistaja Brandit, Saksa
– Mustat
– Reisitaskulliset
– Irroitettavat henkselit
Toppahousut
– Kiiltävä pintakangas

 

Lisätiedot

Koko

S, M, L, XL, XXL, 3XL

Arviot

Ei yhtään arviota vielä!

Arvioi ensimmäisenä tätä

*

TOIMITUS

Tilaukset toimitetaan pääsääntöisesti saman päivän aikana Itellan jaettavaksi, kunhan tilaus on tehty arkena ennen klo. 16.00. Pääsääntöisesti kaikki toimitukset ovat perillä 2-5 arkipäivän kulueassa tilauksesta.

VAIHTO JA PALAUTUS

Jos koko ei ollutkaan sopiva tai tuote ei ollut odotusten mukainen, on asiakkaillamme 14 päivää aikaa vaihtaa tai palauttaa tilattu tuote. Vaihtoon oikeuttava aika alkaa aina tilauksen vastaanottamisesta.

Tätä katsoneet ovat kiinnostuneet myös näistä