3kpl jäljellä

Rapid First Aid Upright Lääkintätasku Musta

Rapid First Aid Upright Lääkintätasku Musta, kätevästi Molle-lenkkikiinnitteinen, suunniteltu pystyksi lääkintätaskuksi taisteluliiviin tai taktisen repun kylkeen, toimii myös retkikäytössä, nopeasti avattava, vahva kangas ja jykevät vetoketjut, valmistaja Brandit – Saksa

Rapid-malliston MOLLE-taskut kattavat kaikki taskutarpeet ja vielä kahdessa värissä!

22,00 €

Rapid First Aid Upright Lääkintätasku Musta, kätevästi Molle-lenkkikiinnitteinen, suunniteltu pystyksi lääkintätaskuksi taisteluliiviin tai taktisen repun kylkeen, toimii myös retkikäytössä, nopeasti avattava, vahva kangas ja jykevät vetoketjut, valmistaja Brandit – Saksa

Rapid First Aid Upright Lääkintätasku Musta

Tässä Branditin kätevässä uutuusmalliston lääkintätaskussa on runsaasti tilaa ja kiinnityspaikkoja erilaisille sidetarpeille, lääkepulloille tai muulle kamppeelle, joka on hyödyllistä sitoa paikalleen matkan ajaksi. Taskussa on kuusi rinkulamallista kiinnitysremmiä, joihin kiinnitetyt varustteet liikkuvat mukana turvallisesti esimerkiksi taisteluliivissä tai repun sivussa. Tokihan näille MOLLE-soljellisille taskuille on vaikka mitä sopivia käyttötarkoituksia, joten lääkintähommat ovat vain valmistajan näkemys käyttötarkoituksesta. Valitsit taskun täytteeksi mitä vain, voit olla varma laadusta ja materiaalien kestosta, joista erityismaininnan ansaitsevat nuo vahvistetut vetoketjut. Siksipä näitä taskuja käytetään sotilaiden ja eri erikoisjoukkojen varusteissa ympäri maailman. Taskun pohjassa on metallivahvistettu vedenpoistoaukko, joka auttaa myös ilmanvaihdon kanssa.

Molle-lisätaskuvalikoimamme löydät täältä!

Koko & mitat

25 x 18 x 4  cm. Painoa 190 grammaa tyhjänä.

Monipuolisuus

Nämä lisätarviketaskut käyttävät asevoimien MOLLE-standardin kiinnitysjärjestelmää ja ne on valmistettu vahvasta sotilastason 600 denierin nylonkankaasta.

– Voit kiinnittää laukun mille tahansa vyölle (vyö, pistoolivyö, varustevyö) ja vyön leveys voi olla melkein mitä tahansa. Valikoimissamme on myös useita eri reppumalleja joihin voi helposti kiinnittää näiden edullisempien taskujen lisäksi myös myymiämme taistelutestattuja Blackhawk!n MOlle-lisätarviketaskuja. Tasku ei pääse heilumaan, sillä voit määritellä vyölenkkien kiinnityskohdat ja kireyden itse kätevää solkijärjestelmää käyttämällä.

– Voit kiinnittää laukun mihin tahansa MOLLE-yhteensopivaan alustaan. On se sitten reisipaneeli, reppu tai taisteluliivi. Voit myös kiinnittää tämän taskun muihin MOLLE-taskuihin, joissa itsessään on yhteensopiva MOLLE-verkko. Valikoimissamme on useita eri mallisia ja kokoisia US Cooper reppuja joissa on valmiina joko perus MOLLE tai Lasercut MOLLE järjestelmä lisätarviketaskujen kiinnittämistä varten. Valikoimastamme löytyy ajoittain myös MOLLE-yhteensopivia taisteluliivejä.

Muuta

Tämä varuste on valmistettu sotilastason varusteita mukaillen, joten se sopii erinomaisesti maanpuolustustoimintaa, airsoft-käyttöön, retkeilyyn ja tietenkin myös arkirepun lisäkkeeksi. Hintaluokassaan Rapid-taskut ovat ehdottomasti kärkiluokkaa, etenkin laadukkaan nylonmateriaalinsa vuoksi. Tasku soveltuu laatunsa puolesta erinomaisesti  myös arki- ja ammattikäyttöön, eli vaikkapa reissaajille, remonttireiskoille ja vartijoille.

– Valmistaja Brandit, Saksa
– Kookas pystymallinen lääkintätasku
– Molle-yhteensopiva
– Väri musta
– Nopeasti avattava
– Vahvennetut vetoketjut
– Monipuolisesti kiinnitettävä
– Kestävät materiaalit
– Kuusi kiinnitysremmiä lääketarpeille
– Sisäinen verkkotasku

Saatat myös pitää...

Tietosuoja-asetusten hallintakeskus