• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Myymälä avoinna: ma - pe klo 12 - 17, Lauantai klo 11 - 14
  • Tilaa uutiskirje
  • Ilmainen toimitus yli 115€ tilauksiin
New5kpl jäljellä

Rapid Functional Utility Yleistasku Vihreä

Rapid Functional Utility Yleistasku Vihreä, kätevästi Molle-lenkkikiinnitteinen yleistasku, kynäpaikat etupuolella, runsaasti erilaisia pienempiä osioita, nopeasti avattava, vahva kangas, valmistaja Brandit – Saksa

Rapid-malliston MOLLE-taskut kattavat kaikki taskutarpeet ja vielä kahdessa värissä!

22,00 €

Rapid Functional Utility Yleistasku Vihreä, kätevästi Molle-lenkkikiinnitteinen yleistasku, kynäpaikat etupuolella, runsaasti erilaisia pienempiä osioita, nopeasti avattava, vahva kangas, valmistaja Brandit – Saksa

Rapid Functional Utility Yleistasku Vihreä

Tässä Branditin kätevässä uutuusmalliston tarviketaskussa on ajateltu taistelukentän tarpeita pienempien varusteiden suhteen. Taskuun mahtuu näppärästi navigointivälineet, älypuhelin, taskulamppu ja vaikkapa tulentekovälineet. Kiinnitys hoituu helposti MOLLE-yhteensopivan taisteluliivin tai repun kiinnityspaneeliin. Tokihan näille MOLLE-soljellisille taskuille on vaikka mitä sopivia paikkoja, joten kannattaa olla luova ja miettiä kätevintä mahdollista sovellusta itse. Valitsit taskun täytteeksi mitä vain, voit olla varma laadusta ja materiaalien kestosta, joista erityismaininnan ansaitsevat nuo vahvistetut vetoketjut. Siksipä näitä taskuja käytetään sotilaiden ja eri erikoisjoukkojen varusteissa ympäri maailman.

Molle-lisätaskuvalikoimamme löydät täältä!

Koko & mitat

Taskun mitat 17 x 16 cm x 4 cm. Painoa 170 grammaa tyhjänä.

Monipuolisuus

Nämä lisätarviketaskut käyttävät asevoimien MOLLE-standardin kiinnitysjärjestelmää. Materiaali on vahvaa 600 denierin nylonkangasta!

– Voit kiinnittää laukun mille tahansa vyölle (vyö, pistoolivyö, varustevyö) ja vyön leveys voi olla melkein mitä tahansa. Valikoimissamme on myös useita eri reppumalleja joihin voi helposti kiinnittää näiden edullisempien taskujen lisäksi myös myymiämme taistelutestattuja Blackhawk!n MOlle-lisätarviketaskuja. Tasku ei pääse heilumaan, sillä voit määritellä vyölenkkien kiinnityskohdat ja kireyden itse kätevää solkijärjestelmää käyttämällä.

– Voit kiinnittää laukun mihin tahansa MOLLE-yhteensopivaan alustaan. On se sitten reisipaneeli, reppu tai taisteluliivi. Voit myös kiinnittää tämän taskun muihin MOLLE-taskuihin, joissa itsessään on yhteensopiva MOLLE-verkko. Valikoimissamme on useita eri mallisia ja kokoisia US Cooper reppuja joissa on valmiina joko perus MOLLE tai Lasercut MOLLE järjestelmä lisätarviketaskujen kiinnittämistä varten. Valikoimastamme löytyy ajoittain myös MOLLE-yhteensopivia taisteluliivejä.

Muuta

Tämä varuste on valmistettu sotilastason varusteita mukaillen, joten se sopii erinomaisesti maanpuolustustoimintaa, airsoft-käyttöön, retkeilyyn ja tietenkin myös arkirepun lisäkkeeksi. Hintaluokassaan Rapid-taskut ovat ehdottomasti kärkiluokkaa, etenkin laadukkaan nylonmateriaalinsa vuoksi. Tasku soveltuu laatunsa puolesta erinomaisesti myös arki- ja ammattikäyttöön, eli vaikkapa reissaajille, remonttireiskoille ja vartijoille.

– Valmistaja Brandit, Saksa
– Pystymallinen modulaarinen yleistasku kynäpaikoilla
– Molle-yhteensopiva
– Väri vihreä
– Nopeasti avattava
– Monipuolisesti kiinnitettävä
– Kestävät materiaalit

Saatat myös pitää...