• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Myymälän aukioloajat MA - PE klo 12 - 17, LA klo 11-14
  • Tilaa uutiskirje
  • Toimituskulut 6,5€, ILMAINEN toimitus yli 115€ tilauksiin
New3kpl jäljellä

Rapid Juomapullotasku Olkahihnalla Coyote

Rapid Juomapullotasku Olkahihnalla Coyote, kätevästi Molle-lenkkikiinnitteinen, myös airsoft-käyttöön, ammus- ja kaasupullokäyttöön, erinomainen lisätasku repun kylkeen tai tetsarin sivuun, suojaa roskilta, vahvat vetoketjut, vedenpoistoaukko, irrotettava olkahihna, valmistaja Brandit – Saksa

28,80 €

Rapid Juomapullotasku Olkahihnalla Coyote, kätevästi Molle-lenkkikiinnitteinen, myös airsoft-käyttöön, ammus- ja kaasupullokäyttöön, erinomainen lisätasku repun kylkeen tai tetsarin sivuun, suojaa roskilta, vahvat vetoketjut, vedenpoistoaukko, irrotettava olkahihna, valmistaja Brandit – Saksa

Rapid Juomapullotasku Olkahihnalla Coyote

Tässä näppärässä lisätarviketaskussa on kunnolla tilaa nesteytystarpeisiin taistelukentällä. Sisäpuolelle saa kätevästi litran juomapullon, useamman tölkin cokista, eri määriä muonaa, keskikokoiset taittuvat kiikarit, lajitelman heitteitä, tulentekovälineet sekä polttoaineet ynnä muuta, ynnä muuta. Taskun pohjassa on metallivahvisteinen vedenpoistoreikä ilmankierron ja tietty nesteiden poistamista varten. Samantyylisiä taskuja käytetään kautta maailman sotilaiden perusvarustuksessa, joten muodoltaan se on viimeisen päälle hiottu. Tässä erittäin monipuolisessa taskussa on lisäksi olkahihnaoptio, jonka saa kiinni ja irti tarpeen mukaan. Pieni lisätasku etupuolella mahdollistaa vaikka vedenpuhdistustablettien tai tulentekovälineiden näppärän säilytyksen.

Näiden taskujen eri värit ja koko Molle-lisätaskuvalikoimamme löydät täältä!

Koko & mitat

Korkeus 32cm ja halkaisija 10 cm. Sylinterimallisen taskun tilavuudeksi tulee siis noin 2,5 litraa.

Monipuolisuus

Nämä lisätarviketaskut käyttävät asevoimien MOLLE-standardin kiinnitysjärjestelmää.

– Voit kiinnittää laukun mille tahansa vyölle (vyö, pistoolivyö, varustevyö) ja vyön leveys voi olla melkein mitä tahansa. Valikoimissamme on myös useita eri reppumalleja joihin voi helposti kiinnittää näiden edullisempien taskujen lisäksi myös myymiämme taistelutestattuja Blackhawk!n MOlle-lisätarviketaskuja. Tasku ei pääse heilumaan, sillä voit määritellä vyölenkkien kiinnityskohdat ja kireyden itse kätevää solkijärjestelmää käyttämällä.

– Voit kiinnittää laukun mihin tahansa MOLLE-yhteensopivaan alustaan. On se sitten reisipaneeli, reppu tai taisteluliivi. Voit myös kiinnittää tämän taskun muihin MOLLE-taskuihin, joissa itsessään on yhteensopiva MOLLE-verkko. Valikoimissamme on useita eri mallisia ja kokoisia US Cooper reppuja joissa on valmiina joko perus MOLLE tai Lasercut MOLLE järjestelmä lisätarviketaskujen kiinnittämistä varten. Myös joitakin taisteluliiveja löytyy valikoimastamme.

Muuta

Tämä varuste on valmistettu varta vasten airsoft-käyttöön, mutta pesee muut kokeilemamme saman hintaluokan taskut mennen tullen. Tasku soveltuu laatunsa puolesta erinomaisesti niin arki- kuin ammattikäyttöön, eli vaikkapa reissaajille, remonttireiskoille ja vartijoille. Laukun materiaali on jämäkkää nylonia.

– Valmistaja Brandit, Saksa
Keskikoinen olkahihnallinen pullotasku litran huomapulloille
– Molle-yhteensopiva
– Väri coyote eli hiekanvaalea
– Nopeasti avattava klipsilukitus
– Napitettava kiinnitys (MOLLE)
– Irroitettava olkahihna
– Kestävät materiaalit
– Pieni lisätasku

Saatat myös pitää...