• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Myymälän aukioloajat MA - PE klo 12 - 17, kesälauantait 7.8.21 saakka suljettu
  • Tilaa uutiskirje
  • Toimituskulut 6,5€, ILMAINEN toimitus yli 115€ tilauksiin
10kpl jäljellä

Rapid MOLLE Yleistasku S Vihreä

Rapid MOLLE Yleistasku S Vihreä, kätevästi Molle-lenkkikiinnitteinen, ajateltu vaakatasomalliseksi lisätaskuksi medialaitteille/älypuhelimille/radiolle, toimii myös pystyssä, nopeasti avattava, vahva kangas ja jykevät vetoketjut, valmistaja Brandit – Saksa

Rapid-malliston MOLLE-taskut kattavat kaikki taskutarpeet ja vielä kahdessa värissä!

12,00 €

Rapid MOLLE Yleistasku S Vihreä, kätevästi Molle-lenkkikiinnitteinen pieni yleistasku, S-koko eli small, ajateltu alunperin lukittavaksi heitetaskuksi, mutta toimii erinomaisesti pienille pitkulamallisille varusteille, nopeasti avattava, vahva kangas ja jykevä klipsilukitus, valmistaja Brandit – Saksa

Rapid MOLLE Yleistasku S Vihreä

Tässä Branditin kätevässä uutuusmalliston tarviketaskussa on ajateltu näppärästi taistelukentän tarpeita pienempien varusteiden suhteen. Taskuun mahtuu näppärästi pieni taittoveitsi, taskulamppu tai vaikkapa nippu kemiallisia valotikkuja, esimerkiksi taisteluliivin tai repun etupuolelle. Tokihan näille MOLLE-soljellisille taskuille on vaikka mitä sopivia paikkoja, joten meditasku on vain valmistajan näkemys käyttötarkoituksesta. Valitsit taskun täytteeksi mitä vain, voit olla varma laadusta ja materiaalien kestosta, joista erityismaininnan ansaitsevat nuo vahvistetut vetoketjut. Siksipä näitä samanlaisia taskuja käytetään sotilaiden ja eri erikoisjoukkojen varusteissa ympäri maailman.

Molle-lisätaskuvalikoimamme löydät täältä!

Koko & mitat

11 x 4 x 2 cm.

Monipuolisuus

Nämä lisätarviketaskut käyttävät asevoimien MOLLE-standardin kiinnitysjärjestelmää.

– Voit kiinnittää laukun mille tahansa vyölle (vyö, pistoolivyö, varustevyö) ja vyön leveys voi olla melkein mitä tahansa. Valikoimissamme on myös useita eri reppumalleja joihin voi helposti kiinnittää näiden edullisempien taskujen lisäksi myös myymiämme taistelutestattuja Blackhawk!n MOlle-lisätarviketaskuja. Tasku ei pääse heilumaan, sillä voit määritellä vyölenkkien kiinnityskohdat ja kireyden itse kätevää solkijärjestelmää käyttämällä.

– Voit kiinnittää laukun mihin tahansa MOLLE-yhteensopivaan alustaan. On se sitten reisipaneeli, reppu tai taisteluliivi. Voit myös kiinnittää tämän taskun muihin MOLLE-taskuihin, joissa itsessään on yhteensopiva MOLLE-verkko. Valikoimissamme on useita eri mallisia ja kokoisia US Cooper reppuja joissa on valmiina joko perus MOLLE tai Lasercut MOLLE järjestelmä lisätarviketaskujen kiinnittämistä varten. Valikoimastamme löytyy ajoittain myös MOLLE-yhteensopivia taisteluliivejä.

Muuta

Tämä varuste on valmistettu sotilastason varusteita mukaillen, joten se sopii erinomaisesti maanpuolustustoimintaa, airsoft-käyttöön, retkeilyyn ja tietenkin myös arkirepun lisäkkeeksi. Hintaluokassaan Rapid-taskut ovat ehdottomasti kärkiluokkaa, etenkin laadukkaan nylonmateriaalinsa vuoksi. Tasku soveltuu laatunsa puolesta erinomaisesti myös arki- ja ammattikäyttöön, eli vaikkapa reissaajille, remonttireiskoille ja vartijoille.

– Valmistaja Brandit, Saksa
– Pieni pystymallinen heitetasku/yleistasku
– Molle-yhteensopiva
– Väri vihreä
– Nopeasti avattava
– Vahvennettu komposiittiklipsi
– Monipuolisesti kiinnitettävä
– Kestävät materiaalit

Saatat myös pitää...