• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Myymälän aukioloajat MA - PE klo 12 - 17, LA klo 11-14
  • Tilaa uutiskirje
  • Toimituskulut 6,5€, ILMAINEN toimitus yli 115€ tilauksiin

Varasto loppu, liity odotuslistalle

Ilmoita minulle kun tuotetta tulee varastoon. Muista lisätä tuotteen koko ennen liittymistä jos mahdollista!

Rapide Musta Kenkälankki 50ml

Rapide Musta Kenkälankki 50ml, Rapide Schoencreme, kenkälankki mustille kengille, yleisesti tummallenahalle, luonnonmukaisesti valmistettua, tuubissa oma levitinsieni, valmistaja Rapide – Hollanti

9,00 €

Rapide Musta Kenkälankki 50ml, Rapide Schoencreme, nahanhoitoaine kengille, tummalle nahalle, luonnonmukaisesti valmistettua, valmistaja Rapide – Hollanti

Rapide Musta Kenkälankki 50ml

Jo vuosisadan ajan Rapide on valmistanut Alankomaissa korkealaatuisia tuotteita nahkavaatteiden hoitoon ja edesauttanut näin erityisesti kenkien pitkäikäisyyttä. Perinteinen musta kenkälankki on vain asia, jota ei käy voittaminen. Tämä Rapiden klassikkotuote leviää hyvin ja nyt entistä paremmin, sillä annospaketissa tulee mukana oma levitinsieni.

Käyttöohje

Tarvitset pari puuvillaräsyä, hammasharjan tai kenkäharjan sekä tuubillisen Rapide Kenkälankkia. Ei muuta kuin kenkä puhtaaksi harjaamalla irtolika pois, viimeistely kostealla rätillä, kunnon kuivaus ja lankki päälle. Anna imeytyä, kiillota räsyllä ja toista tarvittaessa käsittely. Se on sitä myöten siinä. Radalle mars!

Ainesosat

Perustuu kasvisöljyihin ja kasvisperäisiin vahoihin. Tämä tuote on ympäristöystävällinen, ei allergisoi ja on täten oiva kumppani nahkakengillesi tai ylipäätänsä kaikkiin mustiin kiillotusta vaativiin nahkatuotteisiin.

Muuta

Tuote ei sisällä liuottimia, tuoksuu hyvälle, 50 ml volyymi per tuubi – ei ehdi mennä vanhaksi!

– Valmistaja Rapide, Hollanti
– 100 vuotta pitkät perinteet
Kunnon kenkälankki mustille kengille
– Öljymäinen koostumus
– Hoitaa kärsinyttä nahkaa
– Tehostaa vedenpitoa
– Kätevä 50ml tuubi levitinsienellä

Saatat myös pitää...