• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Avoinna: ma, ke-pe 12-17, la 10-14

Recon Mid Taktiset Maihinnousukengät Coyote

Recon Mid Taktiset Maihinnousukengät Coyote, keskipitkät varsikengät, antislip-pohja, vaalea ruskeankirjava aavikko-väritys, valmistaja 101inc

Vaalea ja keskipitkä taktinen maiharimalli!

118,00 €

Tyhjennä valinta

Recon Mid Taktiset Maihinnousukengät Coyote, keskipitkät varsikengät, antislip-pohja, vaalea ruskeankirjava aavikko-väritys, valmistaja 101inc

Recon Mid Taktiset Maihinnousukengät Coyote

Harvemmin tulee vastaan tämänsävyisiä kevyitä keskivartisia maihinnousukenkiä. Väri on vaalean aavikkohenkinen. Taktisuuden lisäksi tässä olisi nyt ihan peruskäyttöönkin soveltuvat ja erinomaisen pystyvät varsinkengät. Halvatkin vielä! Recon Mid Maihinnousukengät toimivat erinomaisesti softauskenkinä, perusmaiharina tai kevyenä tetsauskenkänä. Pitkävartisempia Stealth Recon -kenkiä saa myös muissa väreissä – ne löydät täältä!

Materiaali

Varren pehmustettu yläosa on nupukkinahkaa, joka yhdistyy kengän alaosassa kestävään cordurakankaaseen. Uutena versiona Stealth Force Recon -mallisesta kengästä, Recon Mideissä on entistä kookkaampi komposiittivarvassuoja. Se suojaa iskuilta edestä, sivuilta, sekä päältä.

Muuta

Täytyy sanoa että aika persoonallinen väri, sillä näin vaaleita taktisia hiekanvärisiä maihareita ei niin hirveästi ole tarjolla! Kumipohja on raffisti kuvioitu kestämää liukkaatkin olot, pehmustettu varsi suojaa nilkkaa ja päivitetty varvassuoja on oikeasti valovuosia edellä aikaisempia malleja. Nupukkinahka-cordura-pinta tekee kengästä kestävän, pohjalliset on vaihdettavissa ja uusi rakenne tukee jalkaa erinomaisesti, vaikka kyseessä onkin keskipitkän varren kenkä. Suosittelemme Recon Midejä ulkoiluun, metsässä samoiluun ja käyttökengäksi silloin kun tarvitset tukea sekä vartta!

Tutustu tästä laajaan reppu- ja laukkuvalikoimaamme, jotka sopivat loistavasti yhteen reissaavan immeisen Recon Midien kanssa!

Mitä jos haluamani koko/väri on loppunut?

Jos haluamasi koko on loppunut, voit joko jälkitilata sen tai sitten lisää haluamasi koko odotuslistalle – muista lisätä oikea sähköpostiosoite! – jolloin saat automaattisesti ilmoituksen sähköpostiisi, kun kenkiä on taas saapunut varastoomme/myymäläämme. Kun tämän jälkeen teet tilauksen nopeasti, niin myös varmasti saat haluamasi kengät!

– Valmistaja 101 Inc.
– Kevyt maastovarsikenkämalli
– Vaalea coyote-aavikkoväritys
– Keskipitkä varsi
– Nupukkinahkavarsi
– Cordurakangasrakenne
– Antislip-pohja

Saatat myös pitää...

Tilaa uusin Uutiskirjeemme

-8%

seuraavasta tilauksesta kun liityt!

Liittymällä hyväksyt ehdot!