• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Avoinna: ma, ke-pe 12-17, la 10-14
ALE 2kpl jäljellä

Regular Fit Reisitaskuhousut Harmaa

Regular Fit Reisitaskuhousut Harmaa, normaali istuvuus, virallinen väri ”dusty grey”, erinomainen puuvillainen reisitaskuhousumalli,  valmistaja Timezone – Saksa

Viileän vaaleat puuvillahousut runsaalla taskutilalla!

75,00 € – 99,00 €

Tyhjennä valinta

Regular Fit Reisitaskuhousut Harmaa, normaali istuvuus, virallinen väri ”dusty grey”, erinomainen puuvillainen reisitaskuhousumalli, valmistaja Timezone – Saksa

Regular Fit Reisitaskuhousut Harmaa

Saksahta kajahtaa taas! Ja tällä kertaa ihan positiivisessa mielessä vieläpä, sillä Timezonen pojat ja tytöt ovat tehneet meille tälläisiä kunnollisia reisitaskuhousuja myytäväksi! Pöksyissä on kaksi avointa etutaskua. Molemmissa reisissä on tarranauhoin suljettavat reisitaskut. Vasemman etutaskun päällä on vetoketjullinen pientasku tavaroille, jonne sopii laittaa esimerkiksi pyöräillessä ne kaikista tärkeimmät kilkkeet. Persauksesta löytyy kaksi tarranauhalla suljettavaa takataskua. Erinomaiset näistä rakastavasti ”Regular Fit Ben”-nimellä kulkevista housuista tekee se juttu, että housut ovat myymistämme saksalaisista puuvillareisareista kerralla sekä istuvammat että materiaaliltaan laadukkaimmat. Hieman rennompia saman firman Benito-housuja saa useammassa värissä, jotka löydät täältä!

Materiaali

Housut ovat valmistettu 100% puuvillasta. Kangas on kevyttä, joten se sopii myös kesäkäyttöön – myös vaalean värinsä ansiosta. Pese housut useimmiten max. 30 astetta ja aina nurinpäin. Poista vyö ennen pesua, jos sitä ei välttämättä tarvitse pestä.

Muuta

Meininki on hiukan samanoloinen kuin maanmiestensä Surplus Raw Vintagen sekä Branditin kaikista parhaimmissa Premium Vintage- ja Royal Vintage -housuissa, mutta ilman sitä päätöntä krumeluurien määrää. Lisäksi housut ovat istuvammat kuin saman firman Benitot, joten tuuli ei tartu lahkeisiin liikkuessa. Mikäli kaipaat astetta rennompaa housuketta jalkaan, niin löydät vetoketjullisilla lahkeilla varustetut Royal Vintaget täältä ja astetta yksinkertaisemmat Premium Vintaget täältä.

– Valmistaja Timezone, Saksa
– Istuvammat reisitaskuhousut
– Vaaleanharmaat
– Runsaasti taskutilaa
– Kestävä ja laadukas puuvillakangas
Seuraa meitä Facebookissa, jotta pysyt kärryillä uutuustuotteistamme!

Tietosuoja-asetusten hallintakeskus