facebook_pixel
Toimitus 2-5 pv | Ilmainen vaihto- ja palautusoikeus 14 päivää | Myymälä auki ma, ke-pe 12-17, la 10-14 |
  • Löydät meidät myös Facebookista ja Instagramista

  • Nyt kaikki yli 150€ tilaukset ilmaiseksi postiin tai automaattiin

  • Heinäkuun lauantait myymälä suljettu!

  • Arvostele ostamasi tuote, parhaat palkitaan lahjakorteilla.

ALENNUKSESSA
27 %
Säästä 48,00 €
ALENNUKSESSA
27 %
Säästä 48,00 €
ALENNUKSESSA
27 %
Säästä 48,00 €
ALENNUKSESSA
24 %
Säästä 42,00 €
ALENNUKSESSA
24 %
Säästä 42,00 €
ALENNUKSESSA
27 %
Jopa 48,00 €

Rice Lyhyt Talvitakki Replica Grey

128,00 134,00 

0 out of 5

Rice Lyhyt Talvitakki Replica Grey, ”replicagrey” eli maastonharmaa väri, vettähylkivä käsittely ja erityisesti hylkimisen parantamiseksi käsitelty selkä, lyhytmallinen talvitakki, korkealla kauluksella, hupullinen, valmistaja Vintage Industries

Kunnon lyhyt talvitakki erityiskäsitellyllä kankaalla ja vielä paremmin vettä hylkivällä selkämyksellä!

Nyt myös 3XL koko valikoimassamme!

Poista

Kuvaus

Rice Lyhyt Talvitakki Replica Grey, maastonharmaa, ”Rice Coated Winter Jacket”, lyhytmallinen talvitakki, selkä käsitelty vettähylkiväksi, korkealla kauluksella, hupullinen, valmistaja Vintage Industries

Rice Lyhyt Talvitakki Replica Grey

Lyhyet talvitakit ovat taas kova sana, joten Agentti tarttui tuumasta toimeen ja hankimme kunnon satsin lyhkäisempiä takkeja hyllyyn.  Pilottitakkien tapaan tämä takki on lämmin ja miellyttävän runsas päällä, mutta kuitenkin kunnolla topattu eikä jätä kylmäksi kovassakaan tuiskussa. Pintamateriaali pitää erinomaisesti tuulta ja se on käsitelty vettä- sekä loskaahylkiväksi. Hihansuut on varustettu joustavilla resoreilla, jotka huolehtivat ettei takin sisään käy lumipyry tai kylmä ilma. Vinkeänä yksityiskohtana takin napit on erittäin kauniisti viimeistelty laadukkaas metallista.

Materiaali

65% Polyesteristä ja 35% puuvillasta tehty pintakuosi, joka on käsitelty vetttähylkiväksi ja pitää samalla paremmin tuulta sekä kankaalla seisovaa kosteutta. Käsittely on vahvennettu erityisesti selän puolelle, joka saa pinta-alaltaan paljon kestettävää talvimyrskyissä. Lämmin 100% nylonsisävuori ja 100% polyester-toppaus. Saatavana myös sinisenä!

Koot & mitat

Mallilla 178cm/75kg päällään L-koko, joka on valittu nimenomaan lisäkerrastoa ajatelle. Mallilla on päällään paksu puuvillapaita. Aavistuksen Slimfit istuvuus, joten mikäli käytät normaalisti M-kokoa, mutta haluaisit alle myös vaikka villapaidan, niin huomioi se ottamalla yksi koko isompi takki.

Muuta

Taskujapa onkin astetta enemmän! Ulkopuolelta löytyy kaksi avonaista etutaskua, joiden päällä on läpälliset niin ikään isot etutaskut. Voit siis pitää näppejä kivasti lämmittelytaskuissa ja silti on kunnolla tilaa tavaroille. Vasemmassa hihassa on pilottitakkityylinen vetoketjullinen hihatasku. Sisäpuolella on yksi vetoketjullinen povitasku ja mediatasku puhelimelle tai vastaavankokoiselle laitteelle. Kauluksen saa vetoketjulla kunnolla pystyyn, mikäli oikein tuulla posottaa. Etuvetoketju on suojattu sivuilta paksulla kankaalla ja etuvetoketjun saa piiloon napitettavan myrskyläpän alle. Huppu on kiinteä, eikä siten vuoda lämpöä ulos kuten irroitettavalla hupulla toimivat takit.

Jos jokin haluamasi koko takista on loppunut, voit joko tilata sen jälkitoimituksen tai sitten voit lisätä haluamasi koon odotuslistalle – muista lisätä oikea sähköpostiosoite! – jolloin saat automaattisesti ilmoituksen sähköpostiisi heti kun housut ovat saapuneet varastoomme/myymäläämme. Tämän jälkeen voit tilauksen nopeasti verkkokauppamme kautt, jotta sat varmasti haluamasi tuotteen! Verkkokaupassamme on mahdollista maksaa kaikilla suomalaisilla verkkopankeilla, luottokorteilla (uusimpina myös DinersClub ja American Express) sekä useilla eri lasku-/osamaksuvaihtoehdoilla.

– Valmistaja Vintage Industries
– Topattu lyhyt talvitakki
– Replica grey eli maastonharmaa
– Topattu ja lämpötiivis rakenne myös hupussa
– Korkea kaulus
– Resoriset hihansuut
– Lämmin ja laadukkaasti toteutettu

Lisätiedot

Koko

M, L, XL, XXL, 3XL

Arviot

Ei yhtään arviota vielä!

Arvioi ensimmäisenä tätä

*

TOIMITUS

Tilaukset toimitetaan pääsääntöisesti saman päivän aikana Itellan jaettavaksi, kunhan tilaus on tehty arkena ennen klo. 16.00. Pääsääntöisesti kaikki toimitukset ovat perillä 2-5 arkipäivän kulueassa tilauksesta.

VAIHTO JA PALAUTUS

Jos koko ei ollutkaan sopiva tai tuote ei ollut odotusten mukainen, on asiakkaillamme 14 päivää aikaa vaihtaa tai palauttaa tilattu tuote. Vaihtoon oikeuttava aika alkaa aina tilauksen vastaanottamisesta.

Tätä katsoneet ovat kiinnostuneet myös näistä