• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Avoinna: ma, ke-pe 12-17, la 10-14

Rico Cargo Reisitaskuhousut Musta

Rico Cargo Reisitaskuhousut Musta, vetoketjulliset taskut, kevyet ja luotettavat, valmistaja Vintage Industries – Hollanti

Housut, joissa on miltei kaikissa taskuissa vetoketjut!

98,00 €

Tyhjennä valinta

Rico Cargo Reisitaskuhousut Musta, vetoketjulliset taskut, myös reisitaskuissa vetoketjut, kevyet, luotettavat ja vahvaa puuvilla kangasta, huippu mukavat cargo housut jotka toimivat sekä kaupungissa että maastossa, valmistaja Vintage Industries – Hollanti

Rico Cargo Reisitaskuhousut Musta

Joidenkin mielestä vetoketjuja ei voi koskaan olla liikaa. Näin ollen Rico Cargo Pantsit ovat nyt kaikille zipperi-intoilijoille ne housut, joiden vetoketjullisuus on uudella tasolla. Edellämainittu sulkumekanismi löytyy etutaskujen lisäksi myös taka- ja reisitaskujen piilotaskuista. Kun tähän lykätään mukaan vielä tilava pari napitettavia reisitaskuja, ei akuutista taskutilasta tule pula. Eivätkä tavarat tipu pihalle ihan heti, joten voimme varauksetta suositella Ricoja myös kaikille ylösalaisin työtään tekeville tai vapaa-aikaansa viettäville immeisille. Rico Cargo Reisitaskuhousuja on saatavana myös väreissä dark khaki ja vihreä.

Materiaali

100% puuvillaa.

Mitat & koko (käsin mitattuina henkilökuntamme toimesta)

Kirjainkoko – tuumakoko (vyörärö ja lahje), senttikoko (vyötärö ja lahje)

Mikäli kokoasi ei löydy tästä, trendi on tämän housumallin kanssa -4 cm vyötärömitan kasvu per koko. Lahjepituutta ei valitettavasti ole saatavissa eri mitoissa valmistajalta, eli tämä myymämme regular 32″ -lahje on ainoa vaihtoehto.

M –   35″32″ –  88x82cm
L –    37″32″ –  92x82cm
XL –  38″32″ –  96x82cm

Muuta

Ricot ovat suhteellisen rennot istuvuudeltaan. Kuvien malli 178cm x 72 kg pitää yllään M-kokoa ja väitti housuja juuri sopivan tilaviksi intensiivisiä mökkireissuja varten. Housujen materiaali on myös kevyttä, joten ilma vaihtuu erinomaisella tehokkuudella olit sitten liikkeessä tai ihan seis. Täältä löydät runsaasti muita saman firman housumalleja!

– Valmistaja Vintage Industries
– Kevyet reisitaskuhousut
– Paljon vetoketjullisia taskuja
– Tilavat napittettavat reisitaskut
– Rennot
– Musta

Saatat myös pitää...

Tilaa uusin Uutiskirjeemme

-8%

seuraavasta tilauksesta kun liityt!

Liittymällä hyväksyt ehdot!