• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Avoinna: ma 12-17, ti 13-17, ke-pe 12-17, la 10-14
  • Tilaa uutiskirje
ALE 1kpl jäljellä

Rip-Stop Boonie Hattu Woodland

Rip-stop Boonie Hattu Woodland, camo, leveälierinen päähine pirun kuumille keleille!

Tämä kyseinen boonie-hattu on meillä poistossa – vain muutama koko jäljellä!

15,90 € 9,99 €

Tyhjennä valinta

Rip-stop Boonie Hattu Woodland, perinteinen maastokuvio eli woodland camo, leveälierinen päähine soveltuu kuumille keleille!

Rip-stop Boonie Hattu Woodland

Rip-stop Boonie Hattu Woodland on leveälierinen päähine, jota käytetään eri armeijoiden toimesta. Päähineessä on paljon metalliverkolla varustettuja ilmanvaihtoreikiä, joten sen käyttäminen ei ole tuskallista kuumissakaan olosuhteissa. Leveä lieri antaa suojaa koko päähineen ympäriltä.

Materiaali ja pesu

Tämä rip-stop boonie hattu on valmistettu 100% puuvillasta. Kankaan päälle on asennettu kestävyyttä lisäämään nylonverkko, joka tunnetaan myös termillä Rip-stop. Jos haluat, että päähineen värit pysyvät siistinä, niin suosittelemme ainoastaan käsinpesua. Konepesu voi haalistaa värejä aika dramaattisesti.

Muuta

Päähineen ympärillä on paljon lenkkejä, johon on tarkoitettu kiinnittää kasvillisuutta. Sen tekeminen lisää naamioarvoa ja rikkoo muotoja tehokkaasti. Kaupunkikäytössä se ei nyt ole niin justiinsa, ellei ole tosi kova kotisissi. Päähineessä on myös leukanaru, jolla päähineen voi kiristää pysymään päässä kovallakin tuulella.

Katso tästä maastokuvioidut M51 Kenttähousut!

– Klassisen sotilashatun uusiotuotantoa
– Maastokuvioitu
– Normaalit koot (kirjain ja numerokoko esitetty kokovalikossa)

Saatat myös pitää...