• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Myymälä avoinna: ma - pe klo 12 - 17, lauantai klo 11 - 14
  • Tilaa uutiskirje
ALE 3kpl jäljellä

Rip-stop Kenttälakki Vihreä

Rip-stop Kenttälakki Vihreä, säädettävä koko eli one size, perinteinen armeijanvihreä, nyt on tarjolla edullista , kestävää ja laadukasta kenttälakkia, valmistaja Vintage Industries

Hyvä kenttälakki metsälle, ladulle ja kadulle!

20,00 € 16,00 €

Rip-stop Kenttälakki Vihreä, säädettävä koko eli one size, perinteinen armeijanvihreä, nyt on tarjolla edullista , kestävää ja laadukasta kenttälakkia, valmistaja Vintage Industries

Rip-stop Kenttälakki Vihreä

Kenttälakkien mallit ovat muuttuneet vuosien varrella, mutta Agentti suosii näitä moderneja isolippaisia, suomalaisittain ”sorsaksikin” nimitettyjä malleja. Sorsaan verrattuna Vintage Industriesin lakki on kevyempi, hengittävämpi ja ripstop-kankaansa vuoksi myös jämäkämpää laatua. Lakki on vieläpä kätevästi säädettävissä tarranauhakiristyksen avulla. Jos kuumuus oikein pahasti pääsee yllättämään, niin lakin molemmilla sivuilla on kaksi ilmanvaihtoreikää. Tarkastele lakkia tarkemmin klikkaamalla tuotekuvat isommiksi!

Materiaali

Kenttälakki on valmistettu miellyttävästä 100% puuvillasta, joka on rip-stop -tyyliin vahvistettu nylon-verkolla.

Muuta

Lakki on modernin tyylinen versio jenkkimallisesta BDU-kenttälakista, jossa lipan pituutta ja kaarevuutta on lisätty maksimaalisen suojan antamiseksi. Lakki ei ole sellainen tylppäkärkinen lyhytlippainen malli, vaan järkevämpi arkikäyttöönkin kaikin puolin. Lakkia saatavana useassa värissä!

Mitä jos haluamani lakki on loppunut?

Hei, niin vain käy joskus! Jos jokin haluamasi koko tai väri on loppunut, voit joko jälkitilata sen tai sitten lisää haluamasi koko odotuslistalle – muista lisätä oikea sähköpostiosoite! – jolloin saat automaattisesti ilmoituksen sähköpostiisi, kun tuotetta on taas saapunut varastoomme/myymäläämme. Kun tämän jälkeen teet tilauksen nopeasti, niin myös varmasti saat haluamasi tuotteen!

– Valmistaja Vintage Industries
– Moderni BDU-kenttälakki
Armeijanvihreä
– 100% puuvillaa, ripstop-kangasta
– Edullinen perusmallinen sotilaskenttälakki!

Saatat myös pitää...