• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Myymälä avoinna: ma - pe klo 12 - 17, lauantai klo 11 - 14
  • Tilaa uutiskirje
2kpl jäljellä

Rotcho BDU Kenttätakki Khaki

Rotcho BDU Kenttätakki Khaki, vaalea hiekka/khakinvärinen, perinteikäs vyötärökiristys, käyttämätön, valmistaja Rothco – USA

Vain XS-koko enää saatavilla. Näitä takkeja ei tule enää lisää, valmistus on lopetettu!

59,00 €

Tyhjennä valinta

Rotcho BDU Kenttätakki Khaki, vaalea yksivärinen khaki/vaalea hiekka, vyötärökiristys, käyttämätön, valmistaja Rothco – USA

Rotcho BDU Kenttätakki Khaki

Tämä mainio kenttätakkimalli on edelleen käytössä mm. Yhdysvaltojen armeijalla. Takissa on parit ylä-, alataskuja ja kaksi näppärää hihataskua. Takki suljetaan napeilla ja hihansuita voi kiristää niin ikään napeilla. Tässä mallissa on vanhanmallinen ryhtikiristys vyötäröllä molemmin puolin.

Materiaali

Puuvillaa, mutta seassa on taatusti jotain maagista käyttöikää lisäävää, sillä niin poskettoman jämäkän oloisia takit ovat. Prosenttisuhteet ovat vielä mysteeri, mutta veikkaisimme takin olevan 99% puuvillaa ja 1% polysteriä/nylonia.

Muuta

Tarjolla vain koko XS, joka vastaa puvunkokoa 38. Kuvien mallilla (178cm/75kg) on yllään tuo XS-koko ja se on aavistuksen liian tiukka! Alla kuvissa on vain normaali t-paita. Silloin istuvuus on napakka, kuten kuuluukin. Parhaiten saat varmistettua oikean koon, kun lähetät meille tarkat mittasi (olka, hiha, rinnanympärys) sentteinä, niin voimme varmistaa asiakaskohtaisesti oikeankokoisen takin.

– Valmistaja Rothco, USA
– Khaki/vaalea hiekka
– Kivipestyjä
– Vain koko XS saatavilla
– Näitä takkeja ei tule enää lisää, valmistus on lopetettu!

Saatat myös pitää...