facebook_pixel
Toimitus 2-5 pv | Ilmainen vaihto- ja palautusoikeus 14 päivää | Myymälä auki ma, ke-pe 12-17, la 10-14 |
  • Löydät meidät myös Facebookista ja Instagramista

  • Nyt kaikki yli 150€ tilaukset ilmaiseksi postiin tai automaattiin

  • Arvostele ostamasi tuote, parhaat palkitaan lahjakorteilla.

Rotcho BDU Kenttätakki Tiger Stripe

59,00 

0 out of 5

Rotcho BDU Kenttätakki Tiger Stripe, sademetsään tarkoitettu Tiger Stripe -maastokuvio, kivispesty, käyttämätön, valmistaja Rothco – USA

Vain S-koko enää saatavilla. Näitä takkeja ei tule enää lisää, valmistus on lopetettu! Persoonallinen Tiger Stripe-kuviointi

Poista

Kuvaus

Rotcho BDU Kenttätakki Tiger Stripe, sademetsään tarkoitettu Tiger Stripe -maastokuvio, kivipesty, käyttämätön, valmistaja Rothco – USA

Rotcho BDU Kenttätakki Tiger Stripe

Tämä mainio kenttätakkimalli on edelleen käytössä mm. Yhdysvaltojen armeijalla. Takissa on parit ylä-, alataskuja ja kaksi näppärää hihataskua. Takki suljetaan napeilla ja hihansuita voi kiristää niin ikään napeilla. Tässä mallissa ei ole vanhanaikaista ryhtikiristystä vyötäröllä.

Materiaali

Puuvillaa, mutta seassa on taatusti jotain maagista käyttöikää lisäävää, sillä niin poskettoman jämäkän oloisia takit ovat. Prosenttisuhteet ovat vielä mysteeri, mutta veikkaisimme takin olevan 99% puuvillaa ja 1% polysteriä/nylonia.

Muuta

Tarjolla vain koko S, joka vastaa puvunkokoa 40. Kuvien mallilla (178cm/75kg) on yllään tuo S-koko. Alla kuvissa on vain normaali t-paita. Silloin istuvuus on napakka, kuten kuuluukin. Parhaiten saat varmistettua oikean koon, kun lähetät meille tarkat mittasi (olka, hiha, rinnanympärys) sentteinä, niin voimme varmistaa asiakaskohtaisesti oikeankokoisen takin.

– Valmistaja Rothco, USA
– Tiger Stripe -maastokuvio
– Kivipestyjä
– Vain koko S saatavilla
– Näitä takkeja ei tule enää lisää, valmistus on lopetettu!

Lisätiedot

Koko

S

Arviot

Ei yhtään arviota vielä!

Arvioi ensimmäisenä tätä

*

TOIMITUS

Tilaukset toimitetaan pääsääntöisesti saman päivän aikana Itellan jaettavaksi, kunhan tilaus on tehty arkena ennen klo. 16.00. Pääsääntöisesti kaikki toimitukset ovat perillä 2-5 arkipäivän kulueassa tilauksesta.

VAIHTO JA PALAUTUS

Jos koko ei ollutkaan sopiva tai tuote ei ollut odotusten mukainen, on asiakkaillamme 14 päivää aikaa vaihtaa tai palauttaa tilattu tuote. Vaihtoon oikeuttava aika alkaa aina tilauksen vastaanottamisesta.

Tätä katsoneet ovat kiinnostuneet myös näistä