• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Avoinna: ma 12-17, ti 13-17, ke-pe 12-17, la 10-14
  • Tilaa uutiskirje
ALE 4kpl jäljellä

Rothco Shemagh Huivi Punamusta

Rothco Shemagh Huivi Punamusta, valmistettu 100% puuvillasta, koko 120 x 120cm, huippusuosittu huivimalli, amerikkalainen versio, valmistaja Rothco – USA

Erinomainen puuvillahuivi joka kelille!

28,00 € 22,00 €

Rothco Shemagh Huivi Punamusta, valmistettu 100% puuvillasta, koko 120 x 120cm, huippusuosittu huivimalli, amerikkalainen versio, valmistaja Rothco – USA

Rothco Shemagh Huivi Punamusta

Salainen Agentti tietää, että värit tuovat iloa elämään. Nämä huippukäytännölliset puuvillahuivit on aina tyylikkäitä ja sopivat käytettäväksi mihin vuodenaikaan tahansa ja melkeinpä missä tahansa. Rothcon jenkkityylinen otanta klassikkovaatteesta on kaikinpuolin halvempia versioita parempi, tuhdimpi, kestävämpi, tuoksuu paremmalta ja on vieläpä erittäin kookas. Saat sen käärittyä aikalailla miten haluat, tuotekuvissa huivi on puolitetty kolmioksi, rullattu hieman kasaan ja sidottu takaa kiinni.

Materiaali

Huivi on valmistettu 100% puuvillasta. Pese alhaisessa lämpötilassa. Voi jättää väriä, joten pese ensimmäinen kerta yksinään. Älä käytä kuivausrumpua.

Koko & mitat

Huivin koko on 120 x 120cm. Sivuissa on pieniä tupsuja. Kuviot ovat ommeltu kankaaseen.

Muuta

Huivi on ollut pitkään Ison-Britannian ja Yhdysvaltain asevoimien käytössä, joiden shemaghit ovat yleensä khakeja tai oliivinvihreitä mustalla kuviolla kirjailtuna. Shemagheja käyttävät useiden muidenkin maiden armeijat niiden monikäyttöisyyden sekä kylmältä ja kuumalta ilmalta tarjoamansa suojan ansiosta.

Shemaghin lyhyt historia á la Wikipedia

Shemagh, oikealta nimeltään keffiyeh (arab. كوفية, kūfīyä‎) on perinteinen arabialainen päähine, neliön muotoinen, usein puuvillasta valmistettu huivi, joka yleensä sidotaan päähän erilaisilla tavoilla. Tavallisimmin keffiyehiä on käytetty suojaksi aurinkoa ja aavikon kuivuutta vastaan tai suojaamaan kasvoja hiekkaa puhaltavalta tuulelta. Useimmiten shemaghit ovat valkoisia, joko mustalla tai punaisella kirjaillulla kuviolla.

Mitä teen jos huivit on myyty loppuun?

Jos shemaghit ovat päässeet loppumaan, voit joko jälkitilata sellaisen tai sitten lisää huivi odotuslistalle lisäämällä loppunut tuote ostoskoriin – muista lisätä oikea sähköpostiosoite! Näin toimimalla saat automaattisesti ilmoituksen sähköpostiisi, kunhan tuotteet ovat saapuneet varastoomme/myymäläämme. Kun teet ilmoituksen jälkeen tilauksen nopeasti, niin melko varmasti myös saat haluamasi tuotteen ennen kuin ne loppuvat uudelleen!

– Valmistaja Rothco, USA
– Klassinen aavikkohuivi
– Punamusta ruutukuviointi
– Kookas pinta-ala, 120x120cm
– Puuvillaa
– Hengittävä

 

Saatat myös pitää...

Tänä viikonloppuna


kotiintoimitus


vain 10€