• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Myymälä avoinna: ma - pe klo 12 - 17, lauantai klo 11 - 14
  • Tilaa uutiskirje
ALE 2kpl jäljellä

Royal Vintage Reisitaskuhousut Blackcamo

Royal Vintage Reisitaskuhousut Blackcamo, vetoketjulliset lahkeet sopivat bootsien kanssa, tumma maastokuvioitu, mukana vyö, useita taskuja sekä reilut reisitaskut, valmistaja Brandit – Saksa

Tämä housu malli lopetataan vuoden 2020 aikana. Kaikki koot poistomyynnissä verkkokaupastamme.

70,00 € – 99,99 €

Tyhjennä valinta

Royal Vintage Reisitaskuhousut Blackcamo, vetoketjulliset lahkeet sopivat bootsien kanssa, tumma maastokuvioitu, mukana vyö, useita taskuja sekä reilut reisitaskut, valmistaja Brandit – Saksa

Royal Vintage Reisitaskuhousut Blackcamo

Kuninkaallisen tyylikkäitä housuja! Royal Vintage housut ovat yksi Branditin suosituimmista housuista. Siihen on ihan selkeät syyt: Housut ovat perkuleen tyylikkäitä ja todella rennot ja mukavat päällä. Taskuja löytyy enemmän kuin laki sallii.

Materiaali

Housut ovat valmistettu 100% puuvillasta. Metalliosat ovat valmistettu metallista. Höhö, tämä siis kattaa vetoketjun, nepparit ja napit. Pese housut mieluiten maksimissaan 40 asteen pesulämpötilassa. Älä rumpukuivaa, kuivapese tai valkaise.

Taskut

Royal vintage blackcamo housujen edestä löytyy kaksi avointa etutaskua. Reisissä on kookkaat, neppareilla suljettavat reisitaskut. Erikoisuutena reisitaskujen päällä on lisätaskut. Vasemman puoleisessa on nepparilla suljettava tasku ja oikealla puolella vetoketjulla suljettava tasku. Perseessä on kaksi neppareilla suljettavaa taskua. Taka- ja reisitaskuissa on vahvikekangas kiertämässä taskun läppien reunoilla. Etu- ja takataskuissa on vahvistettu tuuletusreikä.

Royal Vintage Housujen koot

Ovat normaalit. Jos oot esimerkiksi 32″-vyötöllä varustettu, niin valitse M-koko. Tässä mallissa on yksi lahjepituus joka määräytyy vyötärön mukaan.

Kirjainkoko -Tuumakoko – Vyötärö sentteinä – Lahkeen sisäsauman pituus

S – 31″31″ – Vyötärö 80cm, lahje 78cm
M – 32″31 – V 81cm, L 82cm
L – 35″32″ – V 89cm – L 82cm
XL – 36″32″ – V 92cm, L 82cm
2XL – 39″34″ – V 100cm, L 86cm
3XL – 40″35″ –  V 102cm, L 88cm
4XL – 42″35″ – V 106, L 88cm
5XL – 43″35″ – V 110cm, L 88cm
6XL – 45″35″ – V 114cm, L 88cm
7XL – 46″25″ – V 118cm, L 88cm

Muuta

Vyötäröllä ja lahkeensuissa on kiristysremmit. Lahkeissa on myös vetoketjut, joilla saat leveyttä joko lisättyä tai pidettyä normaalina. Pieniä yksityiskohtia löytyy esimerkiksi taskuista. Sepalus suljetaan napeilla. Kaupanpäälle saat myös kangasvyön. Näitä housuja on saatavissa myös mm. vaaleampina khakinvärisinä, jos tummuus ei iske!

Royal Vintage Housut kuuluvat Branditin premium reisitaskuhousu valikoimaan. Housu mallia on saatavana tällä hetkellä Salaisen Agentin kautta neljässä eri värissä: musta, vihreä, darkcamo ja tämä khaki (vaaleahko hiekka). Koko valikoima on todella laaja ja voit katsoa varastossamme/myymälässämme olevan varasto määrän suoraan koko alasvetovalikon kautta.

Mitä jos kokoni on loppunut?

Jos jokin haluamasi koko on loppu voit joko jälkitilata sen tai sitten lisää haluamasi koko odotuslistalle (muista lisätä oikea sähköposti osoite) niin saat automaattisesti ilmoituksen sähköpostiisi kun housut ovat saapuneet varastoomme/myymäläämme. Tämän jälkeen teet tilauksen nopeasti niin varmasti myös saat haluamasi housut!

– Valmistaja Brandit, Saksa
– Viralliselta nimeltään Royal Vintage Housut Blackcamo
– Tummalla blackcamo-kuvioinnilla
– Reisitaskullinen
– Rento ja mukava
– Kaupanpäälle canvasvyö!

Saatat myös pitää...