facebook_pixel
Toimitus 2-5 pv | Ilmainen vaihto- ja palautusoikeus 14 päivää | Myymälä auki ma, ke-pe 12-17, la 10-14 |
  • Löydät meidät myös Facebookista ja Instagramista

  • Nyt kaikki yli 150€ tilaukset ilmaiseksi postiin tai automaattiin

  • Arvostele ostamasi tuote, parhaat palkitaan lahjakorteilla.

SA Kauluslaatta Punainen

10,00 

0 out of 5

SA kauluslaatta Punainen, Suomen Armeijan Kauluslaatta, punainen pohja, mustat reunat, aitoa armeijan ylijäämää, yksi laattapari, värillinen kangaslaatta, josta leikataan kaulukseen sopivat palaset

Varasto loppu, liity odotuslistalle

Ilmoita minulle kun tuotetta tulee varastoon. Muista lisätä tuotteen koko ennen liittymistä jos mahdollista!

Kuvaus

SA Kauluslaatta Punainen, mustat reunat, saatavilla eri aselajeille, kiinteä kangaspala, kauluslaattapari leikataan irti ja ommellaan itse kiinni takkiin. Aito, ei repro tuotantoa.

SA Kauluslaatta Punainen

Aidot kauluslaatat, joita on aikanaan käytetty Suomen Armeijan varustuksessa. Poistettu armeijan ylijäämänä. Saatavilla useita eri värejä ja korostuksia. Harvinainen ja erittäin vaikea saada. Kysy lisätietoja myymälästämme! shop@salainenagentti.fi puh. 010-6173 701 – vastaamme ma klo. 12-17, ke-pe klo. 12-17, la klo. 10-14

Katso tästä minkälaisia aitoja suomalaisia mantteleita meillä on myynnissä!

Tutustu myös laajaan Suomen Armeijan Joukko-osasto tunnus valikoimaamme verkkokaupassamme tai tule tutustumaan tuotteisiimme livenä myymäläämme.

Arviot

Ei yhtään arviota vielä!

Arvioi ensimmäisenä tätä

*

TOIMITUS

Tilaukset toimitetaan pääsääntöisesti saman päivän aikana Itellan jaettavaksi, kunhan tilaus on tehty arkena ennen klo. 16.00. Pääsääntöisesti kaikki toimitukset ovat perillä 2-5 arkipäivän kulueassa tilauksesta.

VAIHTO JA PALAUTUS

Jos koko ei ollutkaan sopiva tai tuote ei ollut odotusten mukainen, on asiakkaillamme 14 päivää aikaa vaihtaa tai palauttaa tilattu tuote. Vaihtoon oikeuttava aika alkaa aina tilauksen vastaanottamisesta.

Tätä katsoneet ovat kiinnostuneet myös näistä