• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Myymälän aukioloajat MA - PE klo 12 - 17, LA klo 11-14
  • Tilaa uutiskirje
  • Toimituskulut 6,5€, ILMAINEN toimitus yli 115€ tilauksiin

Varasto loppu, liity odotuslistalle

Ilmoita minulle kun tuotetta tulee varastoon. Muista lisätä tuotteen koko ennen liittymistä jos mahdollista!

Säädettävä MOLLE Varustevyö Coyote

Säädettävä MOLLE Varustevyö Coyote, helposti säädettävä pituus, tarranauhakiristys, pikalukitussolki, kestävät materiaalit, valmistaja Fostex

24,00 €

Säädettävä MOLLE Varustevyö Coyote, helposti säädettävä pituus, vaalea aavikkoväritys, tarranauhakiristys, pikalukitussolki, kestävät materiaalit, valmistaja Fostex

Säädettävä MOLLE Varustevyö Coyote

Alunperin taisteluliivien kaveriksi suunniteltu MOLLE-lenkitetty vyö, jonka tarkoitus on kantaa kaikenlaiset elintärkeät tykötarpeet taisteluihin. Kyseessä on totta kai myös armeijastandardien mukainen pistoolivyö, joka toimii erinomaisesti käyttöön myös pienempien liivien tai vaikka yksinään vyökotelon kanssa. Värivalikoimaa löytyy – mustan ja vihreän version löydät täältä!

Mitat

Vyön pituus on säädettävä välillä 80-135cm. Tuosta saa vielä hieman venytettyä pidemmäksi, mutta turvallisena pitävämme maksipituus on 135cm, mikäli vyö kannattelee yhtään painoa. Leveyttä vyöllä on 5,5cm, mutta soljet ovat vielä puolisen senttiä leveämmät. Soljet saa irti ja takaisin kiinni pienellä näperryksellä, mikä oman taisteluliivin askartelu tätä vaatii.

Muuta

Vyön pituutta on helppo säätää tarranauhakiristystä käyttämällä sopivaksi, joten sama vyö käy isoille miehenköriläille kuin nuorisollekin. Huomioi tosin vyönsolkiesi koko, jos mielit käyttää vyötä normaalisti housujesi kanssa. Vyönsolkien tulee olla olla leveämmät kuin 5,5cm jotta saat vyön pujotettua läpi.

– Valmistaja Fostex
– Runsaasti säätövaraa pituuden suhteen
– Helppo- ja nopeakäyttöinen solki
– Vyön väri coyote eli aavikkovarusteiden perusväri
– Vyön maksimipituus noin 135cm
– Tukeva rakenne
– Helppo kiinnittä lisätaskuja ja tarvikkeita

Saatat myös pitää...