1kpl jäljellä

Saksalainen Armeijan 55L Varustelaukku

Saksalainen Armeijan 55L Varustelaukku, armeijan ylijäämää, erinomaisessa kunnossa, kappalekohtaisia käytön jälkiä, iso pääosio ja tilavat lisätaskut, kumitetut reunat ja vahvat materiaalit

 

58,00 €

Saksalainen Armeijan 55L Varustelaukku, armeijan ylijäämää, erinomaisessa kunnossa, kappalekohtaisia käytön jälkiä, iso pääosio ja tilavat lisätaskut, kumitetut reunat ja vahvat materiaalit

Saksalainen Armeijan 55L Varustelaukku

Saksalaiset armeijakamppeensa tuntevat voivat todistaa vanhan kunnon Bundeswehrin varusteiden kestävyyden puolesta. Nämä laukut ovat oiva osoitus tarkoituksenmukaisesta suunnittelusta ja simppeleistä ratkaisuista, jotka vain yksinkertaisesti toimivat. Materiaalit on vimosen päälle kestävää armeijapolyesteriä ja käyttöikä todella pitkä, kunhan ei kaatuile nuotioihin tai puimureihin.

Mitat & kantokyky

Saksalaisen jermun sotisopaa varten värkätty varustelaukku on kertaheitolla kookkaampi kantoväline, jota on nähtävästi käytetty suurempien varustekokonaisuuksien liikutteluun paikasta A, B.n kautta C:hen. Liikkuu kätevästi autoon ja pitkäaikaisempaan säilytykseen esimerkiksi urheiluvarusteille tai vaikkapa metsästyskamppeille. Tämän kookkaan laukun pääosion mitat ovat 50 x 45 x 25 cm eli päätaskun tilavuus huitelee jossain 55 litran paremmalla puolella. Ulkomittaa laukulle tulee lisää sen mukaan miten eri puolilla olevat lisätaskut sulloo täyteen. Pääosion reunat on vahvistettu ja eristettu kumitetulla reunalla. Sanomattakin on selvää, että kamaa mahtuu mukaan tarpeeksi!

Muuta

Yksinkertaiseksi isoksi varustelaukuksi tämä saksalaisittain ”groß einzatstache” keskittyy siihen tärkeimpään eli tilaan. Sitähän riittää, sillä molemmilla sivuilla löytyy päätaskun muotoiset litteämalliset lisätaskut keskikokoisille varusteille ja kapea sivutasku lyhyemmällä sivulla mahdollistaa pystyssä kulkevien kamppeiden, kuten juomapullojen tai vaikkapa termoksen liikuttamisen ilman turhaa kopelointia. Kapealla sivulla päätaskun päällä on vielä muoviruutuinen suojus henkilötietoja varten. Laukkua kannetaan kantokahvoista, jotka saa yhteen luukun päällä. Wunderbar!

Saksan armeijan ylijäämää
– Isokokoinen varustelaukku
– 55-litrainen pääosio
– Vihreä
– Kumitetut reunat
– Oiva laukku varastointiin ja urheiluvarusteille
– Kookkaat lisätaskut
– Kantokahvat

Saatat myös pitää...