• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Myymälän aukioloajat MA - PE klo 12 - 17, LA klo 11-14
  • Tilaa uutiskirje
  • Toimituskulut 6,9€, ILMAINEN toimitus yli 115€ tilauksiin

Varasto loppu, liity odotuslistalle

Ilmoita minulle kun tuotetta tulee varastoon. Muista lisätä tuotteen koko ennen liittymistä jos mahdollista!

Saksalainen Karttalaukku Nahkaa Ruskea

Saksalainen Karttalaukku Nahkaa Ruskea, huippulaadukas nahkainen armeijatason olkalaukku, kiristettävä olkahihna, ruskeaa nahkaa ja metallia, sisäpuolella muovitettu tasku ja pehmeä kangaspyyhe karttaa varten, haitarimainen moniosainen taskurakenne, erittäin hyväkuntoista ylijäämää

Tyylikäs ja kestävä karttamallinen olkalaukku!

19,70 €

Itäsaksalainen Karttalaukku Nahkaa Ruskea, huippulaadukas nahkainen armeijatason olkalaukku, kiristettävä olkahihna, ruskeaa nahkaa ja metallia, sisäpuolella muovitettu tasku ja pehmeä kangaspyyhe karttaa varten, haitarimainen moniosainen taskurakenne, erittäin hyväkuntoista ylijäämää

Saksalainen Karttalaukku Nahkaa Ruskea

Saksalainen sotilas on oikeassa paikassa ja ajoissa. Näin ainakin tämän olkalaukun avulla. Ruskea nahka sopii Bundeswehrin univormuihin paremmin kuin hyvin, joten näissä on käytetty sitä samaa värikirjoa kuin saksalaissotilaiden vöissä, koteloissa ja muissa nahkavermeissä. Laukku on pystymallinen, kapea ja todella tukeva. Kyytiin mahtuu pari puolen litran limupulloa ja normaalikokoinen kovakantinen kirja. Perusmalliset iPadit ja tabletit mahtuvat laukkuun myös.

Koko

Ulkomitat 28 x 20 x 9 cm. Laukkuun mahtuu taitettu 37 x 22 cm kartta sillä tavalla kätevästi, että kartan voi taitella auki suojakuoren sisällä.

Muuta

Laukut ovat miltei käyttämättömiä ja pienet painaumat sekä kulumat ovat syntyneet varastoinnista. Laukut on nähtävästi pinkattu ja laitettu jonkun pahvilaatikkotornin puristuksiin, mutta mitään käytöstä johtuvia reikiä ei ole, naarmuja sisäpuolen suojuksiin tai pintoihin ei ole varastoinnin takia syntynyt. Vähäinen käyttö paljastuu myös tarkistamalla irtonaisena sisään pakattuja olkahihnoja, jotka ovat pääsääntöisesti iskemättömiä. Liekö Dieter tilannut soturien käyttöön uudet laukut juuri kuin ensimmäiset armeijamalliset GPS-päätteet tulivat markkinoille.

Tilaa tästä Suomen armeijan valikoituja joukko-osastotunnuksia!

– Saksan armeijan ylijäämää
– Nahkainen karttalaukku
– Nahkaa
– Säädettävä olkahihna
– Runsaasti tilaa kartoille ja asiakirjoille
– Aito armeijavaruste
– Erittäin hyväkuntoisia

Saatat myös pitää...