facebook_pixel
Toimitus 2-5 pv | Ilmainen vaihto- ja palautusoikeus 14 päivää | Myymälä auki ma, ke-pe 12-17, la 10-14 |
  • Löydät meidät myös Facebookista ja Instagramista

  • Nyt kaikki yli 150€ tilaukset ilmaiseksi postiin tai automaattiin

  • Arvostele ostamasi tuote, parhaat palkitaan lahjakorteilla.

Saksalainen Suikka Harmaa

7,99 12,00 

0 / 5

Vielä on hyvä koko valikoima! Saksalainen Suikka Harmaa, Saksan armeijan perinteinen palvelussuikka, puuvillapolyesteriä, väri vihertävän harmaa, vähän käytettyjä ja todella hyväkuntoisia!

Poista

Kuvaus

Saksalainen Suikka Harmaa, Saksan armeijan perinteinen palvelussuikka, puuvillapolyesteriä, väri vihertävän harmaa, vähän käytettyjä ja hyväkuntoisia

Saksalainen Suikka Harmaa

Erinomainen ja kaiken lisäksi geometrisesti miellyttävä päähine! Istuu päähän kesät talvet ja huokuu auktoriteettia. Näitä on alkuperäisen ohjesäännön mukaan tarkoitus pitää aavistuksen kallellaa siten, että suikka seuraa siististä sivujakausta ja peittää vastakkaista ohimon puoliksi, kuitenkaan menemättä juurikaan otsalle tai takaraivolle. Ota tuosta nyt selvää. Saksalaiset.

Materiaali

Puuvillaa ja polyesteriä sopivassa suhteessa.

Koot

Kokoja saa välillä 55 – 62. Suoraan hyllyssä oleva koko valikoima löytyy koko alasvetovalikosta. Vähän käytettyjä kaikki, mutta erinomaisessa kunnossa.

– Saksan armeijan palvelusvaate
– Perinteinen suikka, vuosilukuja joita suikissa näkee 1963, 1965 ym..
– Vihertävän harmaa
– Puuvillapolyesteriä
– Komea

Lisätiedot

Koko

55, 56, 57, 58, 59, 60, 61, 62

Arviot

Ei yhtään arviota vielä!

Arvioi ensimmäisenä tätä

*

TOIMITUS

Tilaukset toimitetaan pääsääntöisesti saman päivän aikana Itellan jaettavaksi, kunhan tilaus on tehty arkena ennen klo. 16.00. Pääsääntöisesti kaikki toimitukset ovat perillä 2-5 arkipäivän kulueassa tilauksesta.

VAIHTO JA PALAUTUS

Jos koko ei ollutkaan sopiva tai tuote ei ollut odotusten mukainen, on asiakkaillamme 14 päivää aikaa vaihtaa tai palauttaa tilattu tuote. Vaihtoon oikeuttava aika alkaa aina tilauksen vastaanottamisesta.

Tätä katsoneet ovat kiinnostuneet myös näistä