facebook_pixel
Toimitus 2-5 pv | Ilmainen vaihto- ja palautusoikeus 14 päivää | Myymälä auki ma, ke-pe 12-17, la 10-14 |
  • Löydät meidät myös Facebookista ja Instagramista

  • Nyt kaikki yli 150€ tilaukset ilmaiseksi postiin tai automaattiin

  • Arvostele ostamasi tuote, parhaat palkitaan lahjakorteilla.

Saksalainen Tankkihaalari Vihreä

99,99 

0 out of 5

Saksalainen Tankkihaalari Vihreä, lämmin puuvillainen haalari, otettu mallia saksalaisista Bundeswehr-tankkihaalareista, erillinen polyester-lämpövuori, jota voi käyttää myös sellaisenaan, valmistaja Brandit Textil Gmbh – Saksa

Jos kokosi on loppu, tilaa omasi ennakkoon tai liity odotuslistalle!

Poista

Kuvaus

Saksalainen Tankkihaalari Vihreä, lämmin puuvillainen haalari, otettu mallia saksalaisista Bundeswehr-tankkihaalareista, erillinen polyester-lämpövuori, jota voi käyttää myös sellaisenaan, valmistaja Brandit Textil Gmbh – Saksa

Saksalainen Tankkihaalari Vihreä

Lämmin kaksikerroksinen puuvillahaalari Branditilta Saksanmaalta. Gunther ja Henke ovatkin väsänneet kerrankin vähän paksumpaa sotilastyylin tankkihaalaria meille suuren Pohjoisen asukeille. Kaksikerroksinen Tankkihaalari ei nimestään huolimatta ole pelkästään tankeilla tai muilla panssareilla asioimiseen tehty vaate, vaan rehti perusmittainen ulkotiluvaate astetta kylmemmille keleille, sillä se on varustettu irtoavalla ja erittäin lämpimällä sisävuorella. Vihreä ulkokuori on aina hyvä valinta esimerkiksi metsällä tai ihan vaan siksi ettei kaiken aina tarvitse olla mustaa. Korkea kaksikerroksinen kaulus pitää tuulen poissa sille kuulumattomista paikoista.

Testiemme perusteella haalari on loistava varuste kerrospukeutujalle esimerkiksi mönkijäreissujen, veneilyn tai muuten vain ankarien sääolojen aikaiseksi turvaksi. Sellaisenaan tämä on myös erinomainen vaate pilottien haalareita haluaville tai tankkikuskiutta simuloiville harrastajille!

Materiaali

Puuvillakankainen ulkokuori (100%) ja sisävuori sekä toppaus polyesteriä (100%).

Koot

Kuvien malli 178cm/75kg pitää koko L sopivana itselleen, sillä haalariin kuulu jäädä vähän lisätilaa kerrastoille ja muille mukavuuksille. Kannattaa siis ottaa ainakin kokoa isompi kuin ”normaali kokosi” olisi.

Muuta

Haalarin kaulus on erittäin korkea ja mukavan pehmeä. Sisempi lämpövuoren kaulus on resoroiitu käyttömukavuuden takaamiseksi. Etutaskut ovat vetoketjulliset, joten tavara pysyy mukana niihin säilöttynä. Lisäksi hartioilla on polettipaikat arvomerkkejä varten. Hihoissa on vetoketjut esimerkiksi paksujen hanskojen pukemista varten. Sisävuori kiinnitetään hihoihin ja lahkeisiin napeilla sekä rintaan tarranauhalla. Haalarin etuvetoketju on kaksisuuntainen, mikä helpottaa huomattavasi tarpeilla käymistä metsäreissuilla. Saatavana myös mustana.

– Valmistaja Brandit, Saksa
– Kaksikerroksinen puuvillahaalari
– Vihreä
– Puuvillakuori
– Korkea kaulus
– Resoroidut hihansuut ja kaulus
– Lämmin

Lisätiedot

Koko

M, L, XL, XXL

Arviot

Ei yhtään arviota vielä!

Arvioi ensimmäisenä tätä

*

TOIMITUS

Tilaukset toimitetaan pääsääntöisesti saman päivän aikana Itellan jaettavaksi, kunhan tilaus on tehty arkena ennen klo. 16.00. Pääsääntöisesti kaikki toimitukset ovat perillä 2-5 arkipäivän kulueassa tilauksesta.

VAIHTO JA PALAUTUS

Jos koko ei ollutkaan sopiva tai tuote ei ollut odotusten mukainen, on asiakkaillamme 14 päivää aikaa vaihtaa tai palauttaa tilattu tuote. Vaihtoon oikeuttava aika alkaa aina tilauksen vastaanottamisesta.

Tätä katsoneet ovat kiinnostuneet myös näistä