• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Avoinna: ma, ke-pe 12-17, la 10-14
ALE 1kpl jäljellä

Saksalainen Upseerinmantteli Harmaa

Saksalainen Upseerinmantteli Harmaa, päällystakki, olkapoletit, metallinapit, käytetty, erinomaisessa kunnossa, tehty alkujaan Saksan Bundeswehrille

Aito ylijäämämantteli!

65,00 € 57,20 €

Tyhjennä valinta

Saksalainen Upseerinmantteli Harmaa, sotilaspäällystakki, upseerimalli, olkapoletit, metallinapit, käytetty, erinomaisessa kunnossa (hyvin vähän käytetty)

Saksalainen Upseerinmantteli Harmaa

Kunnon perinteistä armeijamanttelia etsiville löytyy Agentin saksalaisin ja manttelein mantteli. Harmaata puuvillakuosia ja irroitettava vuori, taatusti kestävää germaanista käsityötä. Nämä manttelit näkivät länsisaksalaisia paraateja, vartiotehtäviä ja lomareissuja, kunnes siirryttiin ainakin osaksi modernimpiin varusteisiin. Tästäkin huolimatta nämä manttelit ovat edelleen huippukunnossa ja kestävät oikein pidettyinä vielä pari vuosisataa.

Materiaali

Ulkokuosi puuvillaa, irroitettava sisävuori puuvillaa. Pesuista sen verran, että käytä vain kuivapesua ja silitä todella matalalla teholla.

Muuta

Takissa on isot tilavat etutaskut, piilotasku vuoren sisällä vasemmalla toimittaa povarin virkaa. Takissa on tottakai tuplarivinen napitus ja olkapolettipaikat nappikiinnityksellä.

Tutustu edulliseen BW Moleskin Reisitaskuhousuun tästä!

– Saksan armeijan mantteli
– Tuplarivinen napitus
– Harmaa
– Olkapolettipaikat
– Piilotasku
– Ylijäämää
– Erinomaisessa kunnossa

Saatat myös pitää...