facebook_pixel
Toimitus 2-5 pv | Ilmainen vaihto- ja palautusoikeus 14 päivää | Myymälä auki ma, ke-pe 12-17, la 10-14 |
  • Löydät meidät myös Facebookista ja Instagramista

  • Nyt kaikki yli 150€ tilaukset ilmaiseksi postiin tai automaattiin

  • Arvostele ostamasi tuote, parhaat palkitaan lahjakorteilla.

Saksalainen Upseerinmantteli Harmaa

65,00 

0 out of 5

Saksalainen Upseerinmantteli Harmaa, päällystakki, olkapoletit, metallinapit, käytetty, erinomaisessa kunnossa, tehty alkujaan Saksan Bundeswehrille

Aito ylijäämämantteli!

Poista

Kuvaus

Saksalainen Upseerinmantteli Harmaa, sotilaspäällystakki, upseerimalli, olkapoletit, metallinapit, käytetty, erinomaisessa kunnossa (hyvin vähän käytetty)

Saksalainen Upseerinmantteli Harmaa

Kunnon perinteistä armeijamanttelia etsiville löytyy Agentin saksalaisin ja manttelein mantteli. Harmaata puuvillakuosia ja irroitettava vuori, taatusti kestävää germaanista käsityötä. Nämä manttelit näkivät länsisaksalaisia paraateja, vartiotehtäviä ja lomareissuja, kunnes siirryttiin ainakin osaksi modernimpiin varusteisiin. Tästäkin huolimatta nämä manttelit ovat edelleen huippukunnossa ja kestävät oikein pidettyinä vielä pari vuosisataa.

Materiaali

Ulkokuosi puuvillaa, irroitettava sisävuori puuvillaa. Pesuista sen verran, että käytä vain kuivapesua ja silitä todella matalalla teholla.

Muuta

Takissa on isot tilavat etutaskut, piilotasku vuoren sisällä vasemmalla toimittaa povarin virkaa. Takissa on tottakai tuplarivinen napitus ja olkapolettipaikat nappikiinnityksellä.

Tutustu edulliseen BW Moleskin Reisitaskuhousuun tästä!

– Saksan armeijan mantteli
– Tuplarivinen napitus
– Harmaa
– Olkapolettipaikat
– Piilotasku
– Ylijäämää
– Erinomaisessa kunnossa

Lisätiedot

Koko

S, M, L, XL

Arviot

Ei yhtään arviota vielä!

Arvioi ensimmäisenä tätä

*

TOIMITUS

Tilaukset toimitetaan pääsääntöisesti saman päivän aikana Itellan jaettavaksi, kunhan tilaus on tehty arkena ennen klo. 16.00. Pääsääntöisesti kaikki toimitukset ovat perillä 2-5 arkipäivän kulueassa tilauksesta.

VAIHTO JA PALAUTUS

Jos koko ei ollutkaan sopiva tai tuote ei ollut odotusten mukainen, on asiakkaillamme 14 päivää aikaa vaihtaa tai palauttaa tilattu tuote. Vaihtoon oikeuttava aika alkaa aina tilauksen vastaanottamisesta.

Tätä katsoneet ovat kiinnostuneet myös näistä