• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Avoinna: ma 12-17, ti 13-17, ke-pe 12-17, la 10-14
ALE 1kpl jäljellä

Savage Shortsit Blackcamo

Savage Shortsit Blackcamo, paljon taskuja, osa taskuista suljettavissa vetoketjulla, mukana  canvasvyö, valmistettu 100% puuvillasta, polvipituus, eri kokoja saatavana S – 7XL, valmistaja Brandit – Saksa

65,00 € 54,60 €

Tyhjennä valinta

Savage Shortsit Blackcamo, paljon taskuja, mukana vyö, rennot, polvipituiset, jämäkkä puuvillakangas

Savage Shortsit Blackcamo

Gladiator! ..oli aikanaan erinomaisen hyvä leffa ja samoin ovat nämä shortsit lajissaan erittäin hyvät. Gladiator shortsit ovat nykyään Savage shortsit. Erikoisominaisuuksiin kuuluu runsas määrä taskuja, kiristys/säätöremmit ja irtovyö. Tarjolla on siis kaikki tarpeellinen kesän shortseiluun.

Materiaali

100% kivipestyä puuvillaahan nämäkin. Pesut: Väärin päin ja kolmessakympissä koneeseen, mielellään ilman vyötä. Vyön solki kolhii pesukoneen takuuvarmasti.

Muuta

Housut toimivat vetoketjulla. Taskuja on niin ikään runsaasti: Etutaskut.. edessä, takataskut ja reisitaskut, sekä reisitaskujen alla pienet lisätaskut. Toisella puolella pienet lisätaskut on läpälliset, toisella puolella vetoketjullinen hieman isompi tasku. Vyö on puuvillacanvasta ja siinä on portaaton vetolenkkikiristys. Savage shortsit on kivipesty jotenka kangas näyttää kulutetulta vaikka on täysin uusi. Savage shortsi mallia on saatavana seuraavat värit: musta, woodlandcamo, vihreä ja blackcamo. Myös muita värejä voi tiedustella asiakaspalvelustamme, myös suuremmat erät ovat toteutettavissa.

Savage Shortsien koot:

Kirjainkoko – Tuumakoko – Vyötäro sentteinä

M   – 32″ – Vyötärö 83cm
L   – 34″ – V 88cm
XL  – 37″ – V 95cm
2XL – 40″ – V 101cm
3XL – 42″ – V 106cm
4XL – 43″ – V 108cm
5XL – 44″ – V 112cm
6XL – 46″ – V 116cm
7XL – 50″ – V 126cm

Savage shortsi blackcamo:ssa on mielestämme normaali istuvuus. Mukana tulevalla vyöllä kokoa on helppo säätää sopivaksi ja muistattehan että shortseissa kuullu olla pieni makkara ja olutvara! Saatavana kokoja myös isoille miehille tai naisille, kokoja jopa 7Xl kokoon saakka.

Jos jokin haluamasi koko on loppu voit joko jälkitilata sen tai sitten lisää haluamasi koko odotuslistalle (muista lisätä oikea sähköposti osoite, varmista että tieto ei mene roskaposteihin) niin saat automaattisesti ilmoituksen sähköpostiisi kun shortsit ovat saapuneet varastoomme/myymäläämme. Tämän jälkeen teet tilauksen nopeasti niin varmasti myös saat haluamasi shortsit!

Osta tästä Airborne housu nightcamo värityksellä!

– Brandit Savage Shortsit by Brandit
– Blackcamo maastokuvioitu väritys
– 100% puuvillaa
– Mukana vyö (voit käyttää myös muissa housuissa tai shortseissa tarvittaessa)
– Paljon taskuja, myös vetoketjulla suljettava pikkutasku

Saatat myös pitää...

Tammi-tarjous!


Saat -15% alennusta ovh hinnasta

voimassa 29.1.20 asti koodilla

SALE007