• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Myymälä avoinna: ma - pe klo 12 - 17, Lauantai klo 11 - 14
  • Tilaa uutiskirje
  • Ilmainen toimitus yli 115€ tilauksiin
ALE Varasto loppu

Savage Shortsit Khaki

Savage Shortsit Khaki, reisitaskumalliset shortsit joissa on asennetta, Royal Vintage -reisitaskuhousujen shortsiversio, mukana mukava canvasvyö, jämäkkä puuvillakangas jossa on useita erikokoisia taskuja. Savage shortsia on saatavana kevät ja kesä sesongilla useissa eri väreissä ja todella monessa koossa!

65,00 € 54,60 €

Tyhjennä valinta

Savage Shortsit Khaki, valmistaja Brandit, reisitaskumalliset shortsit, Pure Vintage -reisitaskuhousujen shortsiversio, mukana vyö

Savage Shortsit Khaki

Gladiator Shortsien tyyliset jämäkät reisitaskulliset Savage Shortsit ovat yksi Agentin tämän kesän kuumimmista shortsimalleista. Branditin Pure Vintage -housujen mukaan ajatellut shortsit ovat paitsi kestävät, myös tyylikkäät. Erikoisominaisuuksiin kuuluu runsas määrä taskuja, kiristys/säätöremmit ja irtovyö. Tarjolla on siis kaikki tarpeellinen kesän shortseiluun.

Materiaali

100% puuvillaahan nämäkin. Pesut: Väärin päin ja kolmessakympissä koneeseen.

Muuta

Housut toimivat vetoketjulla. Taskuja on niin ikään runsaasti: Etutaskut.. edessä, takataskut ja reisitaskut, sekä reisitaskujen alla pienet lisätaskut. Toisella puolella pienet lisätaskut on läpälliset, toisella puolella vetoketjullinen hieman isompi tasku. Vyö on puuvillacanvasta ja siinä on portaaton vetolenkkikiristys. Tätä upea shortsi mallia on saatavana useassa eri värissÄ musta, vihreä, woodland, blackcamo ja khaki

Savage Shortsien koot:

Kirjainkoko – Tuumakoko – Vyötäro sentteinä

M   – 32″ –  83cm
L    – 34″ –  88cm
XL   – 37″ – 95cm
2XL – 40″ – 101cm
3XL – 42″ – 106cm
4XL – 43″ – 108cm
5XL – 44″ – 112cm
6XL – 46″ – 116cm
7XL – 50″ – 126 cm

Jos jokin haluamasi koko on loppu voit joko jälkitilata sen tai sitten lisää haluamasi koko odotuslistalle (muista lisätä oikea sähköposti osoite) niin saat automaattisesti ilmoituksen sähköpostiisi kun shortsit ovat saapuneet varastoomme/myymäläämme. Tämän jälkeen teet tilauksen nopeasti niin varmasti myös saat haluamasi shortsit eikä tarvitse jäädä rannalle ruikuttamaan!

– Valmistaja Brandit
– Väri khaki
– Puuvillaa
– Reisitaskulliset shortsit
– Mukana vyö

Saatat myös pitää...