• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Avoinna: ma 12-17, ti 13-17, ke-pe 12-17, la 10-14
  • Tilaa uutiskirje
ALE 1kpl jäljellä

Savage Shortsit Musta

Savage Shortsit Musta, reisitaskushortsit, paljon taskuja, mukana vyö, tuhti puuvillakangas, valmistaja Brandit – Saksa

 

65,00 € 54,60 €

Tyhjennä valinta

Savage Shortsit Musta, reisitaskushortsit, paljon taskutilaa, mukana tuhti puuvillainen canvasvyö, valmistaja Brandit – Saksa

Savage Shortsit Musta

Kunnolliset puuvillaiset reisistaskushortsit vanhojen armeijahousujen hengessä. Kangas on astetta paksumpaa ja jykevämpää, tikkaukset tuhteja ja koko helahoito erittäin miehekkään oloinen. Nämä Savage-nimiset lyhytlahkeiset ovat nimensä mukaisesti lajissaan sopivan villit ja vauhdikkaat. Erikoisominaisuuksiin tosiaan kuuluu runsas määrä taskuja, kiristys-/säätöremmit ja irtovyö. Reisitaskushortsin vyötärönauhan sisäpuolelta löytyy myös kiristysremmit mikäli et halua käyttää mukana tulevaa tuhtia canvasvyötä. Tarjolla on siis kaikki tarpeellinen kesän shortseiluun.

Materiaali

100% puuvillaahan nämäkin. Pesut: Väärin päin ja kolmessakympissä koneeseen. Muista ottaa vyö irti shortseista ennenkuin heität pesukoneeseen (muuten tulee itku).

Muuta

Housut toimivat vetoketjulla. Taskuja on niin ikään runsaasti: Etutaskut.. edessä, takataskut ja reisitaskut, sekä reisitaskujen alla pienet lisätaskut. Toisella puolella pienet lisätaskut on läpälliset, toisella puolella vetoketjullinen hieman isompi tasku. Vyö on puuvillacanvasta ja siinä on portaaton vetolenkkikiristys.

Savage Shortsien koot:

Koot ovat mielestämme istuvia, suosittelemme valitsemaan aina yhden koon isomman kuin olit ajatellut! Suosittelemme katsomaan alla olevista luvuista oikea kokoa, mikäli vain mahdollista tilaa kaksi eri kokoa niin saat varmasti kertaheitolla oikean koon. Palautat tai myyt kaverille huonommin istuvan koon. Ajankohtaisen varastotilanteen näet koko alasvetovalikosta valitsemalla haluamasi koko . Suurempiin shortsitilauksiin suosittelemme osamaksuvaihtoehtojamme. Tutustu Savage Shortsit Camoon tästä ! Saatavana myös seuraavissa väreissä: vihreä, woodlandcamo ja blackcamo.

Kirjainkoko – Tuumakoko – Vyötäro sentteinä

M    – 32″ – Vyötärö 83cm
L      – 34″ – V 88cm
XL   – 37″ – V 95cm
2XL – 40″ – V 101cm
3XL – 42″ – V 106cm
4XL – 43″ – V 108cm
5XL – 44″ – V 112cm
6XL – 46″ – V 116cm
7XL – 50″ – V 126cm

– Valmistaja Brandit, Saksa
– Rankkaan käyttöön suunnitellut kevyehköt kesä shortsit
– Musta
– Puuvillaa
– Mukana tuhti puuvilla canvasvyö
– Paljon taskuja, kaksi taka- ja etutaskua, kummallakin puolella reilut reisitaskut ja niiden alla vielä pienemmät taskut

Saatat myös pitää...