• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Myymälä avoinna: ma - pe klo 12 - 17, Heinäkuussa 2020 myymälä lauantaisin kiinni
  • Tilaa uutiskirje
ALE Varasto loppu

Savannah Katkolahkeiset Reisitaskuhousut Musta

Savannah Katkolahkeiset Reisitaskuhousut Musta, ”3-in-1”-housut, runsaasti taskuja, erityisominaisuutena lahkeet voi irroittaa vetoketjuilla kahdesta kohdasta, valmistaja Brandit – Saksa

Täyspitkät reisarit, shortsit ja 3/4-housut samassa paketissa!

65,00 € 54,60 €

Tyhjennä valinta

Savannah Katkolahkeiset Reisitaskuhousut Musta, runsaasti taskuja, erityisominaisuutena lahkeet voi irroittaa vetoketjuilla kahdesta kohdasta, valmistaja Brandit – Saksa

Savannah Katkolahkeiset Reisitaskuhousut Musta

Nyt on kyseessä todella monipuoliset housut, nimittäin samalla rahalla neljäksi eripituiseksi vaatteeksi muuntuvat sekä tyylikkäät reisitaskuhousut. Housut voi vetoketjuin irroittaa kahdelta korkeudelta eli kaprihousujen pituudelta nilkoista tai polven korkeudelta. Modattavuuden lisäksi taskuja ja säilytystilaa on runsaasti, joten nämä housut sopivat erinomaisesti luonnossa liikkumiseen ja reissailuun. Lahkeet ovat täyspitkänä vyötäröön nähden todella pitkät, joten trekking kengät tai muut vastaavat jalkaan jossei ole luonnostaan hujoppi, tokihan lahkeita saa siis lyhennettyä kätevästi! Tätä housua kutsutaan myös tuttavallisesti ”katkolahjehousuksi”.

Materiaali

Erittäin kestävää, mutta samalla kevyttä polyesterpuuvillaa (65%/35%). On kevyttä yllä, mutta kestää käyttöä. Vetoketjut ovat niin ikään jämäkkää sorttia, ja niissä on astetta miehekkäämmät vetimet. Saatavana myös vihreänä versiona!

Koot

Kirjainkoko – Tuumakoko, vyötärö/lahje – Koot sentteinä, vyötärö/lahje (sulkeissa irroitetuilla lahkeilla)

M – 34″33″ – vyötärö 84 cm – lahje 83 cm (54 cm – 30 cm)

L
– 36″33″ – vyötärö 88 cm – lahje 83cm (54cm – 30cm)

XL – 38″33″ – vyötärö 92 cm – lahje 83cm (54cm – 30cm)

2XL – 40″33″ – vyötärö 96 cm – lahje 83 cm (54cm – 30cm)

3XL –  42″33″  -vyötärö 104cm – lahje 83cm (54cm – 30cm)

Muuta

Taskuja katkolahjehousuissa on yhdet edessä (suljetaan vetoketjuilla), yhdet takana (vetoketjulliset), yhdet reisien kohdalla, joissa vasemman reiden tasku on jaettu kahdeksi pienemmäksi taskuksi. Reisitaskut suljetaan tarranauhalla, lisäksi ylimmässä irroitettavassa lahkeessa on vetoketjulliset taskut. Housut suljetaan vetoketjulla ja napilla, kiristetään sopivaksi vyöllä, joita meillä on valikoimassamme useita sopivia. Emme muuten turhaan kehu näiden housujen käyttömukavuutta, sillä kattavissa kenttätesteissä kiiteltiin erityisesti irroitettavien lahkeiden tuomaa viileyttä ja materiaalin miellyttävyyttä. Suosittelemme varauksetta!

Tästä löydät hyvät vedenpitävät Goretex-reissukengät trekking-housujen kaveriksi!

– Valmistaja Brandit Textile Gmbh, Saksa
– Katkolahkeiset reisitaskuhousut
– Mustat
– ”neljät housut yhden hinnalla”
– Vetoketjulliset, irroitettavat lahkeet
– Paljon taskuja
– Kestävää ja miellyttävää materiaalia

Saatat myös pitää...