• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Myymälän aukioloajat MA - PE klo 12 - 17, kesälauantait 7.8.21 saakka suljettu
  • Tilaa uutiskirje
  • Toimituskulut 6,5€, ILMAINEN toimitus yli 115€ tilauksiin
ALE

Varasto loppu, liity odotuslistalle

Ilmoita minulle kun tuotetta tulee varastoon. Muista lisätä tuotteen koko ennen liittymistä jos mahdollista!

Scho-Ka-Kola Tummaa Energiasuklaata

Scho-Ka-Kola Tummaa Energiasuklaata, 16 palaa per rasia, hienot vanhan ajan peltirasiat, neljä palaa = yhden espresson kofeiinit, valmistaja SCHO-KA-KOLA Gmbh – Saksa

2,99 €

Avainsanat: , , , Brand:

Scho-Ka-Kola Tummaa Energiasuklaata, toimitetaan komeassa peltirasiassa, 100 grammaa/16 palaa, neljässä palassa espresson verran (~50mg) kofeiinia, pitää virkeänä ja auttaa keskittymään!

Scho-Ka-Kola Tummaa Energiasuklaata

Meiltä on jo kauan pyydetty astetta jämerämpää evästä täydentämään Agentin ruokailupuolta. Tarpeeksi erikoisten muona-annosten löytäminen ei ole helppoa hommaa, mutta saksalainen Scho-Ka-Kola on sen verran tiukkaa einestä kompaktissa kantomuodossa, että pakkohan sitä oli ottaa parisen laatikollista edes testattavaksi. Ja testithän läpäistiin kirkkaasti! Puolikkaan rasian nauttimisen jälkeen Agentin yhden hengen testiyleisö sai sen verran yli-inhimillisiä voimia, että Scho-Ka-Kolaa ei voi kuin suositella, varsinkin silloin kun väsyttää väärässä paikassa ja sitä pirun kahvihammasta kolottaa. Tässä tummassa 100 gramman suklaa-annoksessa on – uskomatonta kyllä – neljän espresson verran kofeiinia. Putkimiehen erikoinen siis, ja vielä herkullisessa muodossa!

Raaka-aineet

Scho-Ka-Kolan tummassa versiossa on kaakaota huimat 58% nettopainosta! Lisäksi mukaan on jauhettu niitä energiaa antavia kahvipapuja (2,6%), kola-pähkinöitä (1,6%), kaakaomassaa, rehellistä sokeria, kaakaovoita, maitojauhetta, emulgointiainetta ja pehmeää lisämakua kitkerälle seokselle antaa E476 eli oolyglyserolipolyrisiinioleaatti.

Ja koska kyseessä on näinkin tymäkkä tuote kofeiinipitoisuudeltaan, tunnemme velvollisuudeksemme ilmoittaa, ettemme suosittele ko. elintarviketta pienten lasten nautittavaksi, raskaana oleville naisille tai sydänvioista/muista sairauksista kärsiville ja siitä syystä kofeiiniherkille immesille.

Ilmoitetut ravintoarvot per 100 grammaa:

Energiaa 545 kcal
Rasvaa 35,5 gr
(- joista tyydyttyneitä rasvoja) 22 gr
Hiilihydraatteja 42,1 gr
(josta sokeria) 34,7 gr
Kuitua 10,2 gr
Proteiinia 9,1 gr
Suolaa 0,03 g
Kofeiinia 200 mg

Muuta

Scho-Ka-Kolan tarina alkaa 1930-luvun Saksasta, jossa tuon ajan viekkaat ja velmut einestehtailijat keksivät piristävän makeiskonseptin yhdistämällä nostattavia aineisosia kola-pähkinästä sekä kahvipavuista korkealaatuiseen suklaaseen. Ideana oli tuoda esiin raaka-aineiden positiiviset vaikutukset esimerkiksi urheilijoiden douppaamisessa. Siksipä tuotetta markkinoitiin vuonna 1936 Berliinin olympialaisissa suorituskykyä nostattavana “urheilusuklaana” eli Sportschokolade -nimellä. Sittemmin urheilusuklaa jalostui sotateollisuuden tarpeisiin ja esimerkiksi toisen maailmansodan aikana samalla reseptillä pidettiin hereillä saksalaisia lentäjiä pommituslennoillaan pitkin Eurooppaa. Synkän puolen vastapainoksi saksalaissotilaat jakoivat jälkiruokapiristettä myös uljaasti taistelleille sotavangeilleen ja nähtiinpä Scho-Ka-Kolan voimistavia suklaa-annoksia myös Suomen Lapissa sotien aikaan osana saksalaisten alppijääkärien rautaisannoksia. Ja nyt tätä piristävää einestä saa varsin ei-sotaisaan tyyliin Salaisesta Agentista. Koska me tykätään rauhasta. Niin, ja suklaasta. Ja kahvista.

– Legendaarinen saksalainen energiasuklaa
– Tummaa suklaata
– 100 grammaa
– Tyylikäs peltirasia
– 200 mg kofeiinia
– Hyvää!
– Pitää virkeänä!
– Siksi tämäkin tuoteteksti kirjoitettiin noin 3 minuutissa!

Saatat myös pitää...