• Osoite: Hitsaajankatu 13, 00810 Helsinki
  • Puhelin: 010-6173701
  • Avoinna: ma 12-17, ti 13-17, ke-pe 12-17, la 10-14
ALE 4kpl jäljellä

Schott A2 Pilotti Nahkatakki Musta

Schott A2 Pilotti Nahkatakki Musta, pilottimallinen nahkatakki irroitettavalla teddyvuorella ja kauluksella,  aito ja alkuperäinen, tuttu ”The Great Escape” -elokuvasta!, valmistaja Schott NYC – USA

1 550,00 € 1 250,00 €

Tyhjennä valinta

Schott A2 Pilotti Nahkatakki Musta, pilottimallinen, irroitettava teddyvuori ja kaulus, tuttu ”The Great Escape” -elokuvasta, valmistaja Schott NYC – USA

Schott A2 Pilotti Nahkatakki Musta

Schott USA:n valmistama upea pilottimallinen nahkatakki, jossa on vetoketjulla irroitettava kevytvuori ja kauluksen päällä tarvittaessa irroitettava teddykarvainen lämmike. Takissa on kaksi napillista etutaskua, joiden alla avonaiset lämmittelytaskut. Irroitettavassa vuoressa lisäksi pieni povitasku. Tukevat kudotut resorit vyötäröllä ja hihansuissa. Takki on valmistettu täysin alkuperäisten armeijastandardien mukaan ja vain parhaista materiaaleista.

Materiaali

100% lehmännahkaa. Taatusti lämpimän vaatteen kruunaavat polytwillvuori ja -teddyvilla.

Muuta

Takki on pidennetty malli, joten sitä tulee pitää hieman vyötärön alapuolella. Kun vuoren ja teddykauluksen ottaa pois, tulee takista miellyttävä myös syksyllä ja keväällä pidettäväksi. Valmistettu USA:ssa. Tämä takki kestää isältä pojalle ja pojanpojalle. Amerikkalainen koko 40 vastaa eurooppalaisessa koossa 50.

Tutustu Alpha Industriesin trendikkääseen CWU-45 nahkatakkiin tästä!

Jos jokin Schott nahkatakkimalli on loppunut voit joko jälkitilata sen tai sitten lisää haluamasi koko odotuslistalle (muista lisätä oikea sähköposti osoite) niin saat automaattisesti ilmoituksen sähköpostiisi kun takkisi on saapunut varastoomme/myymäläämme. Tämän jälkeen teet tilauksen nopeasti niin varmasti myös saat haluamasi takin!

– Valmistaja Schott NYC, USA
– Schott A-2 nahkatakki
– Musta
– Pilottimallinen
– Lehmännahkaa
– Irtovuori
– Lämmin kaulus

Saatat myös pitää...