facebook_pixel
Toimitus 2-5 pv | Ilmainen vaihto- ja palautusoikeus 14 päivää | Myymälä auki ma, ke-pe 12-17, la 10-14 |
  • Löydät meidät myös Facebookista ja Instagramista

  • Nyt kaikki yli 150€ tilaukset ilmaiseksi postiin tai automaattiin

  • Arvostele ostamasi tuote, parhaat palkitaan lahjakorteilla.

ALENNUKSESSA
10 %
Säästä 150,00 €
ALENNUKSESSA
10 %
Säästä 150,00 €
ALENNUKSESSA
10 %
Säästä 150,00 €
ALENNUKSESSA
10 %
Säästä 150,00 €
ALENNUKSESSA
10 %
Säästä 150,00 €
ALENNUKSESSA
10 %
Säästä 150,00 €
ALENNUKSESSA
10 %
Säästä 150,00 €
ALENNUKSESSA
10 %
Jopa 150,00 €

Schott A2 Pilotti Nahkatakki Musta

1 550,00  1 400,00 

0 out of 5

Schott A2 Pilotti Nahkatakki Musta, pilottimallinen nahkatakki irroitettavalla teddyvuorella ja kauluksella,  aito ja alkuperäinen, tuttu ”The Great Escape” -elokuvasta!, valmistaja Schott NYC – USA

Poista

Kuvaus

Schott A2 Pilotti Nahkatakki Musta, pilottimallinen, irroitettava teddyvuori ja kaulus, tuttu ”The Great Escape” -elokuvasta, valmistaja Schott NYC – USA

Schott A2 Pilotti Nahkatakki Musta

Schott USA:n valmistama upea pilottimallinen nahkatakki, jossa on vetoketjulla irroitettava kevytvuori ja kauluksen päällä tarvittaessa irroitettava teddykarvainen lämmike. Takissa on kaksi napillista etutaskua, joiden alla avonaiset lämmittelytaskut. Irroitettavassa vuoressa lisäksi pieni povitasku. Tukevat kudotut resorit vyötäröllä ja hihansuissa. Takki on valmistettu täysin alkuperäisten armeijastandardien mukaan ja vain parhaista materiaaleista.

Materiaali

100% lehmännahkaa. Taatusti lämpimän vaatteen kruunaavat polytwillvuori ja -teddyvilla.

Muuta

Takki on pidennetty malli, joten sitä tulee pitää hieman vyötärön alapuolella. Kun vuoren ja teddykauluksen ottaa pois, tulee takista miellyttävä myös syksyllä ja keväällä pidettäväksi. Valmistettu USA:ssa. Tämä takki kestää isältä pojalle ja pojanpojalle. Amerikkalainen koko 40 vastaa eurooppalaisessa koossa 50.

Tutustu Alpha Industriesin trendikkääseen CWU-45 nahkatakkiin tästä!

Jos jokin Schott nahkatakkimalli on loppunut voit joko jälkitilata sen tai sitten lisää haluamasi koko odotuslistalle (muista lisätä oikea sähköposti osoite) niin saat automaattisesti ilmoituksen sähköpostiisi kun takkisi on saapunut varastoomme/myymäläämme. Tämän jälkeen teet tilauksen nopeasti niin varmasti myös saat haluamasi takin!

– Valmistaja Schott NYC, USA
– Schott A-2 nahkatakki
– Musta
– Pilottimallinen
– Lehmännahkaa
– Irtovuori
– Lämmin kaulus

Lisätiedot

Koko

38, 40, 42, 44, 46, 48, 50

Arviot

Ei yhtään arviota vielä!

Arvioi ensimmäisenä tätä

*

TOIMITUS

Tilaukset toimitetaan pääsääntöisesti saman päivän aikana Itellan jaettavaksi, kunhan tilaus on tehty arkena ennen klo. 16.00. Pääsääntöisesti kaikki toimitukset ovat perillä 2-5 arkipäivän kulueassa tilauksesta.

VAIHTO JA PALAUTUS

Jos koko ei ollutkaan sopiva tai tuote ei ollut odotusten mukainen, on asiakkaillamme 14 päivää aikaa vaihtaa tai palauttaa tilattu tuote. Vaihtoon oikeuttava aika alkaa aina tilauksen vastaanottamisesta.

Tätä katsoneet ovat kiinnostuneet myös näistä