facebook_pixel
Toimitus 2-5 pv | Ilmainen vaihto- ja palautusoikeus 14 päivää | Myymälä auki ma, ke-pe 12-17, la 10-14 |
  • Löydät meidät myös Facebookista ja Instagramista

  • Nyt kaikki yli 150€ tilaukset ilmaiseksi postiin tai automaattiin

  • Arvostele ostamasi tuote, parhaat palkitaan lahjakorteilla.

ALENNUKSESSA
26 %
Säästä 76,01 €
ALENNUKSESSA
26 %
Säästä 76,01 €
ALENNUKSESSA
22 %
Säästä 66,01 €
ALENNUKSESSA
26 %
Jopa 76,01 €

Schott Alaska Talvitakki Musta

219,99 229,99 

0 / 5

OUTLET, tilaa verkosta tai noutohakuna myymälään! Schott Alaska Talvitakki Musta, pitkä, uusi, irroitettava lämpövuori, vyötäröllä tukevat kiristysnyörit.

Poista

Kuvaus

Schott Alaska Talvitakki Musta, pitkä, uusi

Schott Alaska Talvitakki Musta

Alaska on todella monipuolinen talvitakki. Alaskassa on kokonaan irroitettava lämpövuori ja pintakangas on tuhtia. Takki on parkapituinen, eli kassit ei jäädy kovassakaan pakkasessa.

Materiaali

Takin ulkokuori on valmistettu MP-TEXin kaltaisesta materiaalista. Se on 100% polyesteria ja kiiltää hieman. Hupun ulkoreunassa oleva karvareuhka on 85% akryylia ja 15% polyesteria. Toppavuoren pintakangas on 100% nylonia ja toppaus on 100% polyesteria. Hupun sisäosa on 62% polyesteria ja 38% akryylia. Suosittelemme pesemään kuoren ja lämpövuorin erikseen ja mieluiten 30 asteen pesulämpötilassa. Älä kuivapese, silitä, valkaise tai rumpukuivaa. Ota karvareuhka pois ennen pesua.

Taskut

Ulkokuoren taskut: Takin ulkopuolella on kaksi nepparillista alataskua ja kaksi nepparillista rintataskua. Kuoren sisäpuolella on kaksi povitaskua. Lämpövuorissa on kaksi avointa alataskua ja kaksi povitaskua.

Muuta

Hupun karvareuhkan voi irroittaa niin halutessaan. Huppu on kookas ja siinä on kiristysremmi. Takin leveyttä voi kiristää vyötäröltä. Hihansuissa on nepparit kiristämistä varten. Takin mitoitus on normaali, eli ota se koko mitä muutenkin käytät.

– Tuote on uusi
– Valmistaja Schott NYC
– Väri musta
– Irroitettava lämpövuori
– Monipuolinen

 

Lisätiedot

Koko

S, M, L

Arviot

Ei yhtään arviota vielä!

Arvioi ensimmäisenä tätä

*

TOIMITUS

Tilaukset toimitetaan pääsääntöisesti saman päivän aikana Itellan jaettavaksi, kunhan tilaus on tehty arkena ennen klo. 16.00. Pääsääntöisesti kaikki toimitukset ovat perillä 2-5 arkipäivän kulueassa tilauksesta.

VAIHTO JA PALAUTUS

Jos koko ei ollutkaan sopiva tai tuote ei ollut odotusten mukainen, on asiakkaillamme 14 päivää aikaa vaihtaa tai palauttaa tilattu tuote. Vaihtoon oikeuttava aika alkaa aina tilauksen vastaanottamisesta.

Tätä katsoneet ovat kiinnostuneet myös näistä